Prva registracija gumenjaka

Debata o obnašanju in pravilih na morju ter starih in novih zakonih, ki zadevajo navtiko.

Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1

zobar
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a zobar » Sr Sep 12, 2007 14:06

V Izoli je kapetan precej tečen.Pred njim moraš gumenjak napihniti in nanj nalepiti reg. številke in črke. Tudi motor moraš imeti s seboj, da preverijo serijske številke.Imeti moraš seveda tudi sidro , vrvi, vesla in vse kar je potrebno od obvezne opreme . Ni ti pa treba sestavljati lesenih podnic.
Lebowski
Poročnik bojne ladje

OdgovorNapisal/-a Lebowski » Če Sep 13, 2007 08:04

zobar napisal/-a:V Izoli je kapetan precej tečen.Pred njim moraš gumenjak napihniti in nanj nalepiti reg. številke in črke. Tudi motor moraš imeti s seboj, da preverijo serijske številke.Imeti moraš seveda tudi sidro , vrvi, vesla in vse kar je potrebno od obvezne opreme . Ni ti pa treba sestavljati lesenih podnic.

Izola odpade :D
Ok, s seboj bom imel vse, samo res upam, da mi ne bo treba sestavljati.
jahač

Registracija v Izoli

OdgovorNapisal/-a jahač » To Sep 25, 2007 11:07

S kolegi smo imeli julija prvo registracijo vsak svojega čolna.
Že sam kontakt po telefonu, nam je povedal največ, najbolj prijazni in ustrežljivi so bili v Izoli, tako smo to tudi tam izpeljali.
Zapletov nobenih, hitro in korektno. Sprejela nas je gospa Vlasta, čolne pregledal pa g. Miran Lotrič.
Ne vem, v kateri državni ustanovi, čakate lepo na kavici dokumente, za prevzem pa vas :D telefonsko obvestijo. :D
bimbus
Kapitan
Kraj: OBALA

OdgovorNapisal/-a bimbus » To Sep 25, 2007 17:19

jaz imam tudi v kopru zelo dobre izkusnje. kapitan mi je se sprejel dokumente 10min po uradnem urniku!in tudi me lepo obvestil po telefonu da kdaj lahko pridem iskat dokumente :!: tako da moje pohvale grejo v koper
barba

OdgovorNapisal/-a barba » Sr Sep 26, 2007 08:40

Jes sm za Izolo, sem imel čoln v Piranu in v Kopru, pa sem prenesel mojo lupinco v Izolo. Najbolj prijazni pa tud največ pomagajo. Mal je sicer problema s parkiranjem pred Kapitanijo, drugo pa same pohvale. :idea:
Hvali morje drži se kopnega!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost