Vprašanje in predlog za admina.

Člani foruma sporočamo, čestitamo...

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Če Jun 26, 2008 21:52

No, Atilone me je prehitel...
Uporabniški avatar
PACEK
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a PACEK » Če Jun 26, 2008 21:54

Admin, se opravičujem, za škodo, ki sem jo povzročil, samo nekateri gredo z žalitvami čez rob, konec koncev nisem mulo ki ima 15 let ampak moški, ki bo vsak čas srečal abrahama in si takih žalitev pač ne dovolim. Vse lepo in prav malo oštel atolina za njegovo ošabnost in mu dal vedeti, da ravno vsega nima prav. če sem ga užalil se oproščam, naprošam pa tebe kod admistratorja, da zbrišeš moj nick in vse prispevke, ki so vezane na moj nick.
Nisem želel tekmovati z komurkoli, če se kdo počuti napadenega. Želim, da res izginejo vsi moji prispevki, da bo forum dobil nazaj glamur, ki ga si eni člani želijo in čemur jaz nisem doprinesel.
LP in hvala PACEK
Uporabniški avatar
PACEK
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a PACEK » Če Jun 26, 2008 21:56

tisto o barki ni bilo namenjeno tebi admin.
Prosim te, da me za vedno izbrišez z prispevki vred. LP PACEK
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » Če Jun 26, 2008 21:59

Admin , sem bil glih v pisanju. Ne mislim pa se več obadat s tem.
LP
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Če Jun 26, 2008 22:00

Ne bom nič brisal! Vsak član na forumu prispeva svoj del in tudi ti si eden od njih. So pa neka pravila bontona, ki se jih je pač potrebno držati! Če boš nadaljeval v tej smeri, te bom blokiral brez, da bi me prosil. Ti pa dajem še eno možnost...

LP
Uporabniški avatar
PACEK
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a PACEK » Če Jun 26, 2008 22:14

admin, upam, da sem doprinesel in odpru tudi kako zanimivo temo za kakšnega od vaših članov, vsem skupaj želim obilico prijetnih avantur, veliko lepih počitniških dni na barkah, jadnicah in čolničih.
Miloščine ne rabim, tudi blokirat me ni več treba, mirno lahko zbrišeš moj nick in vse okrog njega.

Hvala, da si mi dal možnost, da se poslovim od vaših članov tud od atilona, se pa tu ne vidim več. Lep pozdrav in veliko uspehov vsem skupaj.

LP PACEK
Uporabniški avatar
Novinec
Admiral
Kraj: Sailing on the world
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Novinec » Če Jun 26, 2008 22:20

Atilone, izolacija še ni nalepljena, torej imava čas. Če tudi nikoli ne bo, se bojo pač slišali konjički, kot pravi Gregor.n.
Mislim pa, da bova morala spit en pir, pa ne v Cvetkovcih, verjetno na morju. Če nama bo vroče pa dva. Jaz častim! Tolk še mam, ostalo gre za neostik!
Sem prebral celotno rubriko in analiziral zadevo. Samo enkrat sem se oglasil in izrazil svoje mnenje. Potem sem samo spremljal. Pacek, mislim, da že malo izsiljuješ, zato preberi, vse kar si napisal, pa boš videl, da nimaš prav. Midva sva približno enako stara, kmalu bo Abraham, to pa še ne pomeni, da sva pametnejša od drugih, ki so mlajši.
Zaprimo, to rubriko in zgladimo zadevo. Lepo vreme, sonce, prosti dnevi in dopusti,.... srečali se bomo na morju, kako pa bi zgledalo: A ja ti si Pacek... A ja ti si pa Atilone, ... ka maš ti proti men,..... ne obnašaj se tako do starejših,...
Zaprl bom prenosnik in se posvetil TV-ju, Jutri grem na morje, za devet dni in ne bom vas bral,... na "našem forumu".... a ja, pa premisli o izbrisu, potlači jezo in vse bo OK.
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » Če Jun 26, 2008 22:27

Kaj pa ga sedaj serješ. Če midva nisva za skupaj, to ne pomeni da hočeš sedaj užaljen zapustit Morjeplovca. Si se včlanil radi mene , ali radi foruma.
Mimogrede, od kar sem na bolniški (tu pa tam grem v službo), je moj OD 800 €. Maš pa prav glede moje družbe, v kateri so zdravniki, ing.arh., magistri, ampak nobeden ni aroganten, imam družbo PRAVIH ljudi, kateri so povezani z naravo. Pa brez jaht. Najdaljše plovilo je 8 M jadrnica, otalo pa oldiji izpodrivni. Toliko o mojem bogastvu.
LP
ps: pa še o abrahamu. Mene je srečel letos tretjega januarja :wink:
papa
Viceadmiral
Kraj: ČRNA GORA - MURTER- SLANICA

OdgovorNapisal/-a papa » Če Jun 26, 2008 22:41

Ne bom še jas zabijal žebljev v krsto že tako je vedno dovolj grobarjev in res vas prosim spustite žogo in prenehajte komentirat pa čeprav vsak zase ve, da ima še tako prav. Sandi ti pa tole zaklen in pobriši in čez kakšen dan bo že vse pozabljeno in sonce bo še naprej pripekalo in nam razgrevalo naše zeljnike.

lp papa
^^^^^^^^^^^||
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
gobbi
Viceadmiral
Kraj: MARIBOR-BANJOLE-NEREZINE-JEZERA

OdgovorNapisal/-a gobbi » Če Jun 26, 2008 23:09

Novinec kam greš jaz grem tudi v soboto na murter se bmo kaj vidli ??
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Če Jun 26, 2008 23:57

OK, upam, da ste zgladili zadevo. Vsi ki ste malo prepotentni, preberite si prispevke Novinca!!! Dragi Novinec, ti me vedno presenetiš v pozitivnem smislu...
Tema je zaklenjena, da ne bodo padale še kakšne "globoke"...

LP

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov