.
Bravo Roman1 in kompanija.
Samo, malce ti pa vseeno zavidam, ker vem kako borbene so. Užitek na kubik.
Pa malce sem si dovolil in oblikovno popravil tvoj post zgoraj, da je popolnoma nedvoumen kaj ste počeli.
Če bo kaka fotka pa tudi prav.
LP
.
Skuše, 4. 8. 2013
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Žal sem se spomnil slikat šele, kosem jih pekel. Med ribolovom je bilo preveč adrenalina.
Bi pa prosil za nasvet kako pripravit velike skuše. Na sliki so manjši primerki, tavečjim bi moral odstraniti glave, če jih hočem dobit na ploščo, se pa bojim, da bi jih moral peči predolgo (in bi se preveč izsušila)
mirno morje
.
Jaz skuše filetiram.
Zaradi krajšega časa pečenja so fileji veliko bolj okusni.
Iz ostalega - glave, srednje kosti, repi - pa skuham in imam odlično ribjo juho. Jušna zelenjava, lovor, pikico rožmarina, muškat, belo suho vino, nekaj kapljic olivnega olja,žličko paradižnikove salse...
Uporabim pa to juho tudi kot fond osnovo za zalivanje morske rižote, morskih prelivov preko pašte,....
Njam,......
lp
.
Jaz skuše filetiram.
Zaradi krajšega časa pečenja so fileji veliko bolj okusni.
Iz ostalega - glave, srednje kosti, repi - pa skuham in imam odlično ribjo juho. Jušna zelenjava, lovor, pikico rožmarina, muškat, belo suho vino, nekaj kapljic olivnega olja,žličko paradižnikove salse...
Uporabim pa to juho tudi kot fond osnovo za zalivanje morske rižote, morskih prelivov preko pašte,....
Njam,......
lp
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti