Srečanje Morjeplovcev - piknik

Vabila in navodila za redna mesečna srečanja članov in posebne dogodke

Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan

papa
Viceadmiral
Kraj: ČRNA GORA - MURTER- SLANICA

OdgovorNapisal/-a papa » Če Feb 07, 2008 01:39

Dobimo se lahko v Dalmaciji. Kosirina, pltka vala ali pa Slanica na Murterju so krasna mesta. Lahko mimo grede skočimo do Blitvenice po kakšno tuno in piknik se lahko prične.

lp papa
^^^^^^^^^^^||
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
gobbi
Viceadmiral
Kraj: MARIBOR-BANJOLE-NEREZINE-JEZERA

OdgovorNapisal/-a gobbi » Pe Feb 08, 2008 09:59

Predvidevam da maš čoln na murterju glede na opise obeh zalivov, samo v slanici nas tolko nima ki parkirat,kosirina pa ma kamp na črno ,sicer pa odločit se morejo ostali.
Ki maš barko jaz jo mam tudi na muurterju
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Pe Feb 08, 2008 17:44

Murter z okolico odlično poznam, lokacija bi bila zagotovo dobra, vendar pa mislim, da ni ravno realna, saj bo marsikomu predaleč... Bomo videli, kaj se bo zgodilo...

No sedaj pa bi načel temo, kdo vse bi prišel na prvi sestanek, s kje ste tisti doma in potem določimo en kraj za sestanek. No tako čez prst bi rekel, da je mogoče Ljubljana dobra lokacija, ker imate potem vsi nekako enako razdaljo... Če recimo v Mariboru, sem prepričan, da ne bo nobenega z obale in tudi obratno... No prosim, da se javite tisti, ki ste pripravljeni priti na sestanek in napišite še s katerega konca ste...

LP
Uporabniški avatar
racman
Admiral

OdgovorNapisal/-a racman » Pe Feb 08, 2008 21:10

jaz bi bolj vprasal kaksen bi bil "ta sestanek" oziroma kaj pricakujes od nas hehe

no kakor koli je lj res nevtralno mesto sam pa prihajam z bleda...
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Pe Feb 08, 2008 22:10

Hmm, namen je da naredimo "prvi zmenek", se spoznamo, spijemo kakšno pivo in se zmenimo za piknik. Torej določili bi recimo kakšnih 5 oseb, ki bi skrbele za organizacijo, vsak bi pač pokril eno področje.... Saj veš dela je dosti... Zmenili bi se tudi za recimo 5 do 10 okvirnih lokacij kje bi bil piknik, potem pa damo to na glasovanje tukaj na forumu...
Z organizacijo bo kar veliko dela, treba je dobiti prostor, se zmenit recimo v kampu, organizirat "papico", narediti kakšen plan plovbe, če bomo naredili še malo izleta... Del tega sem pripravljen prevzeti, vse pa res ne bi rad počel sam. No za jedilnik že vem koga bomo zaposlili. :D Pač profesionalca, haha.

LP
Uporabniški avatar
racman
Admiral

OdgovorNapisal/-a racman » Pe Feb 08, 2008 23:03

kot sem predvideval vendar je vedno bolje vprasatri kot biti v negotovosti :wink:

me prav zanima koliko ljudi je res pripravljenih stopiti skupaj...da vidimo...
theuros
Kapitan

OdgovorNapisal/-a theuros » So Feb 09, 2008 12:06

Kaj pa tisti, ki imamo majše čolne? Kako bo z "planom plovbe" ter izletom? :?
Uporabniški avatar
racman
Admiral

OdgovorNapisal/-a racman » So Feb 09, 2008 12:23

theuros napisal/-a:Kaj pa tisti, ki imamo majše čolne? Kako bo z "planom plovbe" ter izletom? :?

eni jih sploh nimamo :oops: jaz mislim da bo za vse poskrbljeno tako da bo prav...
gobbi
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a gobbi » Po Feb 11, 2008 10:05

V glavnem jaz sem za pomoč ni problema edino na vsak sestanek nebom mogel verjetno prit bom pač po telefonu urejal moj del,ker pač mam tako delo da ko pokličejo morem it. No pa sam sem še vedno brez plovila upam da pride do prvega maja.

Pa po enii strani dalmacija ni tak slaba varijanta ker okoli prvega maja je ziher bol toplo ko bol gori bol stabilno vreme ,pa za rute je lazje ker si med otoki pa se res lahko vsak pelje. Bilo kam gremo ko je trajekt nas pridejo samo cestnine ceneje ko trajekt, ki pa so še pol naše cestnine.MARIBOR - MURTER CESTNINE SO 135 KUN ,TRAJEKT NA LOSINJ JE BIL LANI ZA DVA CIRKA 130 KUN POL PA ŠE CESTNINE DO TJA razen če greš po satrih cestah oziroma čez ribnico ali kočevje to pot poznate ljubljančani
rabuni
Viceadmiral
Kraj: Rogaška Slatina

piknik

OdgovorNapisal/-a rabuni » Po Feb 11, 2008 11:07

admin: Hmm, namen je da naredimo "prvi zmenek", se spoznamo, spijemo kakšno pivo in se zmenimo za piknik. Torej določili bi recimo kakšnih 5 oseb, ki bi skrbele za organizacijo, vsak bi pač pokril eno področje.... Saj veš dela je dosti... Zmenili bi se tudi za recimo 5 do 10 okvirnih lokacij kje bi bil piknik, potem pa damo to na glasovanje tukaj na forumu...
Z organizacijo bo kar veliko dela, treba je dobiti prostor, se zmenit recimo v kampu, organizirat "papico", narediti kakšen plan plovbe, če bomo naredili še malo izleta... Del tega sem pripravljen prevzeti, vse pa res ne bi rad počel sam. No za jedilnik že vem koga bomo zaposlili. :D Pač profesionalca, haha.

Spoštovani!
Sem pripravljen, da pomagam. Če ni Zadar predaleč. Imam dve lokacije, ki jih dajem na razpolago (Pašman, ali pri paškem mostu. Če rabite, povejte, pridem na sestanek. lp
"Dalmatino povišču pritrujena"
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Po Feb 11, 2008 19:51

Odlično rabuni, hvala za ponudbo. Se bomo dogovorili na sestanku. Tisti, ki ste pripravljeni priti na sestanek še povejte s kje ste, da potem najdemo neko lokacijo, ki bo vsem nekako OK za sestanek. Če vas bo večina štajercev, potem bomo nekje v Celju ali pa Mariboru, če pa ste razpršeni povsod, potem predlagam Ljubljano.

LP
rabuni
Viceadmiral
Kraj: Rogaška Slatina

OdgovorNapisal/-a rabuni » Po Feb 11, 2008 21:58

" Če vas bo večina štajercev, potem bomo nekje v Celju ali pa Mariboru, če pa ste razpršeni povsod, potem predlagam Ljubljano."

Admin, mislim, da kar določi Ljubljano za kraj srečanja in povej še datum in uro. Če bom jaz lahko prišel iz Ljutomera upam, da ne bo nihče "bankrotiral" če naredi nekaj deset kilometrov.
Glede ure in dneva, da napiši nek predlog: moj recimo je, da se dobimo med tedno proti večeru: okrog 18. ure. Ne vem! Povejte drugi....
"Dalmatino povišču pritrujena"
papa
Viceadmiral
Kraj: ČRNA GORA - MURTER- SLANICA

OdgovorNapisal/-a papa » Po Feb 11, 2008 23:01

Jas sem za pa ni važno kje sem pa za termin med tednom zvečer kod že nekateri pred mano. Mejte se ob pričakovanju pomladi.
^^^^^^^^^^^||

|______________||'""|""\__,_

|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)

I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
Uporabniški avatar
kocka
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kocka » Ne Feb 17, 2008 11:26

Kaj pa če bi se za prvič dobili kar na Bledu! 8)

Zdaj pa resno, tudi jaz sem interesent za piknik, seveda če ne bo na predaleč. Lep pozdrav!
gobbi
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a gobbi » Ne Feb 17, 2008 15:01

lahko pridete k meni v maribor dam za rundo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost