234, Krk uvala Bracol

Naši člani prilepijo sliko, vi pa ugotovite kje je bila posneta. Uganke se postavljajo samo za kraje ob morju!

Moderatorji: moderator2, moderator, kr en

blze
Admiral
Kraj: Il. Bistrica-Selce
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a blze » Pe Jun 17, 2011 08:24

mVolk napisal/-a:Oj,
ker vidim da poznate vse luknje na tem koncu... kako pa je s sidranjem in vezanjem pa z globino v veli in mali luki? Včasih pride prav konkretna informacija da ne bežiš nekam k ti res ni treba ;)
Lp!

V mali luki imaš zalivček. V notranjosti zalivčka (ta levi zaliv ko pripluješ) je ful trave potleh. Globina je sigurno 2m in več.

Za kopat je primerna plaža, ki se nahaja naravnost ko vpluješ noter. Mislim da je tudi en manjši pomol in kolibica ko pripluješ noter pa takoj na levo.

Glede globine mislim da jo je več kot dovolj, ker lani ko sem bil tam je bla parkirana ena mega jahta ene 20m in 3štuki. sz krmo je bla vezana na obalo.
blze
Admiral
Kraj: Il. Bistrica-Selce
Kontakt:

Re: 234, Krk uvala Bracol

OdgovorNapisal/-a blze » To Jun 30, 2020 22:00

ha ha, 9 let že mimo pa še vedno nisem bil v uvali Bracol :roll:
Uporabniški avatar
1stofficer
Admiral

Re: 234, Krk uvala Bracol

OdgovorNapisal/-a 1stofficer » To Jun 30, 2020 22:31

Z jadrnico se da parkirat, samo ne cisto pri pomolu. Voda je 10m stran dovolj globoka. Jaz sem se sidral nekje na sredini zaliva in se privezal na pomol s pomocjo dveh nekje 15m vrvi. Je pa seveda zarad tega treba tako ali drugace dol z ladje.

Valov res ni, pihat pa zna ponoci. Super zalivcek, le prav veliko bark ne gre vanj :)

Slika

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov