mato napisal/-a:Pa bo še ena tema zašla iz svoje teme...
Mato, se bova mogla zmenit pa it na en pir, da lažje počakamo odprtje mej
Moderatorji: moderator2, moderator
mato napisal/-a:Pa bo še ena tema zašla iz svoje teme...
sovjet napisal/-a:Kdaj potem Hrvati odprejo meje za lastnike plovil / turiste iz slo?
sovjet napisal/-a:Kdaj potem Hrvati odprejo meje za lastnike plovil / turiste iz slo?
No. 1 napisal/-a:sovjet napisal/-a:Kdaj potem Hrvati odprejo meje za lastnike plovil / turiste iz slo?
Vprašal si enoznačno, odgovora nima še nihče, po moje bosta pa to dva različna datuma. Prvi za lastnike nepremičnin in plovil; drugi za turiste.
Marchi napisal/-a:No. 1 napisal/-a:sovjet napisal/-a:Kdaj potem Hrvati odprejo meje za lastnike plovil / turiste iz slo?
Vprašal si enoznačno, odgovora nima še nihče, po moje bosta pa to dva različna datuma. Prvi za lastnike nepremičnin in plovil; drugi za turiste.
Pa saj sem napisal, za lastnike nepremičnin in plovil od sredine maja. To pomeni, naslednji vikend
od 15.5. daljeod junija pa še za ostale.
Marchi napisal/-a:No. 1 napisal/-a:sovjet napisal/-a:Kdaj potem Hrvati odprejo meje za lastnike plovil / turiste iz slo?
Pa saj sem napisal, za lastnike nepremičnin in plovil od sredine maja. To pomeni, naslednji vikend
od 15.5. daljeod junija pa še za ostale.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost