2. Ruta Morjeplovec.net
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Me veseli da ste srečno prišli. Jaz sem imel srečo na začetku čez juhuhu jungajunga Kvarner, nazaj iz Unij je bilo kot olje potem pa mi jo je zmanjkalo. Pred mejo bum... mladenič me je nasadil v prikolo in motor, ker je gledal na Garmina. Všeč mi je da je povedal po pravici, ker jih 99% išče vse druge možne vzroke in prelaganja bremena. Nihče poškodovan zgolj materijalna škoda. Na oko ne prav velika ampak ne vem še kaj je za videzom ukrivljene pločevine, propelerja, pete, trima in krmne stene. Jutri povem kaj več, ko razpakiram in obrnem motor. Lahko noč 
Nazadnje spremenil ttomi73, dne Po Jun 28, 2010 00:47, skupaj popravljeno 2 krat.
Izpit za čoln sedaj imam, kaj pa zdaj... na morje seveda.
Jaz sem tudi mnenja kokren, da je Ruta 2010 uspela v celoti. Luštno prijetno druženje, kramljanje, godrnjanje, klepetanje ob jedači, pijači in nebeških glasovih morskih Slavčkov. Thx vsem za prijetno sobivanje in pohajkovanje po Jadranskih otočkih. Lahko noč.
Izpit za čoln sedaj imam, kaj pa zdaj... na morje seveda.
Še ena odlična organizacija rute, hvala vsem, ki so pri njej sodelovali, da smo mi lahko samo uživali.
Uf, še danes mi manjka spanca. Vreme je bilo še kar, morje mrzlo in večji del poti vzvalovano, tako da smo večino poti poskakovali, ampak to je morjeplovstvo.
Hvala vsem za dobro družbo, mojemu sotrpinu pa se naša družba zdi več kot odlična in tudi vse ostalo mu je bilo enkratno. Žal mu je edino, da ni bilo več časa (spet) da bi smučali. Bomo drugo leto.
Uf, še danes mi manjka spanca. Vreme je bilo še kar, morje mrzlo in večji del poti vzvalovano, tako da smo večino poti poskakovali, ampak to je morjeplovstvo.
Hvala vsem za dobro družbo, mojemu sotrpinu pa se naša družba zdi več kot odlična in tudi vse ostalo mu je bilo enkratno. Žal mu je edino, da ni bilo več časa (spet) da bi smučali. Bomo drugo leto.
Guma je guma, zaenkrat.
Vse pohvale in zahvale organizatorju za zelo dobro organizirano ruto. Najbolj bi s zahvalil Adminu, ki nama je omogočil udobno prenočišče. HVALA in pa vsem navzočim za vso prijateljsko pomoč drug drugemu. Popoldne pa tudi jaz naložim slikce,
imeli smo se super vsak trenutek, tudi ko smo leteli čez, pod in skozi valove.
Tommi, ti pa fajn zrihtej nezgodo.
Lp
BUGAR
imeli smo se super vsak trenutek, tudi ko smo leteli čez, pod in skozi valove.
Tommi, ti pa fajn zrihtej nezgodo.
Lp
BUGAR
Pohvale organizatorjem tudi z moje strani, res smo se imeli krasno. Vsem sodelujočim se zahvaljujem za dobro družbo, spoznal sem, da se za nicki na tem forumu skrivajo ljudje z velikim morjeplovskim srcem, vse skupaj pa nas druži ljubezen do morja in navtike nasploh.
ttomi, žal mi je da se ti je pripetila ta neljuba nezgoda, upam, da kmalu zrihtaš. Slikce iz moje strani pa sledijo čez nekaj dni.
ttomi, žal mi je da se ti je pripetila ta neljuba nezgoda, upam, da kmalu zrihtaš. Slikce iz moje strani pa sledijo čez nekaj dni.
Piki napisal/-a:Pohvale organizatorjem
Organizatorjev ni ! Tako kot tudi rute uradno ni ! Je zgolj formalni dogovor o skupni plovbi in druženju. Vse ostalo je lahko tako - tako. V primeru kakršnekoli nezgode (bognedaj), je lahko prvo vprašanje : "Kdo je organizator?" In potem udri po njemu ....
Tako da je potrebno vse zahvale zdeliti s številom vseh prisotnih in dobimo točen rezultat. Vsak je bil nepogrešljiv člen prijetnega dogodka
ttomi73, upam da z motorjem ni nič hujšega in boš malenkosti hitro saniral.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Ruta
žio,
tudi midva sva snoči pristala doma.najprej pa seveda velika hvala vsem za dobro,super,naj in oh družbo.imela sva se super.zrihtano je bilo v nulo le pozejdon je bil "samo"95%.v službi mi še malo valovi ampak bo šlo. že odštevam do tretje.
lp jani
tudi midva sva snoči pristala doma.najprej pa seveda velika hvala vsem za dobro,super,naj in oh družbo.imela sva se super.zrihtano je bilo v nulo le pozejdon je bil "samo"95%.v službi mi še malo valovi ampak bo šlo. že odštevam do tretje.
lp jani
[quote="kr en"]Organizatorjev ni !
zato pa imamo uradno pijačo rute
najprej hvala Matejc tebi,da si doniral,ker moje je prehitro zmanjkalo v hladilniku
kot vedno,je tudi tokrat uspelo,kot je napisal kr en,zaradi vseh ki smo bili vpleteni,zato ne bom hvalil nobenega posebej,ker ste bili vsi enkratni
imejte se lepo ob pregledovanju slik rute v četrtek,ker mene nažalost ne bo.
še enkrat hvala vsem za družbo in uživajte ter začnite priprave na 3.ruto
p.s. evo ttomi73 če bi počakal na kavo in te nebi odvezal od pomola,bi ostal tvoj čoln cel
važno da si ti kompleten 
zato pa imamo uradno pijačo rute
najprej hvala Matejc tebi,da si doniral,ker moje je prehitro zmanjkalo v hladilniku
kot vedno,je tudi tokrat uspelo,kot je napisal kr en,zaradi vseh ki smo bili vpleteni,zato ne bom hvalil nobenega posebej,ker ste bili vsi enkratni
imejte se lepo ob pregledovanju slik rute v četrtek,ker mene nažalost ne bo.
še enkrat hvala vsem za družbo in uživajte ter začnite priprave na 3.ruto
p.s. evo ttomi73 če bi počakal na kavo in te nebi odvezal od pomola,bi ostal tvoj čoln cel
Lp CC
kr en napisal/-a:Piki napisal/-a:Pohvale organizatorjem
Organizatorjev ni ! Tako kot tudi rute uradno ni ! Je zgolj formalni dogovor o skupni plovbi in druženju. Vse ostalo je lahko tako - tako. V primeru kakršnekoli nezgode (bognedaj), je lahko prvo vprašanje : "Kdo je organizator?" In potem udri po njemu ....
Tako da je potrebno vse zahvale zdeliti s številom vseh prisotnih in dobimo točen rezultat. Vsak je bil nepogrešljiv člen prijetnega dogodka![]()
ttomi73, upam da z motorjem ni nič hujšega in boš malenkosti hitro saniral.
kr en, tukaj sem mislil bolj na admina in pa na tebe, gregorja n in carja, ki ste dogovarjali glede večerij, predvsem v smislu, da ste s tem vseeno prispevali malo več k bolj tekočemu poteku te skupne plovbe. Tisto glede organizacije in individualne odgovornosti vsakega v primeru nesreče mi je jasno, saj sem prebral adminova navodila. Mogoče beseda organizacija ni bila najbolj posrečena.
Ja, saj te razumem. Ampak, če jih deset omenja organizatorje, to enostavno pride v ušesa.
Kar pa se nas štirih tiče, smo pač pripomogli, kolikor je v naši moči. Pretegnil, verjemi, se nihče od nas ni. Prepričan pa sem, da bi ostali morjeplovci pravtako pomagali na področju, kjer pač lahko.
lp
aja, kdaj se gre na 3. ruto
Kar pa se nas štirih tiče, smo pač pripomogli, kolikor je v naši moči. Pretegnil, verjemi, se nihče od nas ni. Prepričan pa sem, da bi ostali morjeplovci pravtako pomagali na področju, kjer pač lahko.
lp
aja, kdaj se gre na 3. ruto
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Tudi jaz sem še pod vtisom te rute, tako da z mano v službi danes ni bilo nič.
Še sanjam, da bi ta ruta še kar trajala in trajala.
Hvala vsem za prijetno druženje, Ttomi upam da boš čimprej saniral poškodbe na motorju in da se dobimo v Ankaranu. Mike, ti si CAR, kaj vse si preživel na tah valovih z tem čolničkom in se srečno z nami vrnil na Krk in ti resnično želim, da boš drugo leto nekaj metrov daljši,kot si že sam planiral.
Še enkrat hvala Jani-ju in Nastji, da sta me spremljala do Krka, ker moja gumica se po teh valovih ni najbolje znašla.
No, izpit za čoln sem sedaj na tej ruti dokončno opravil in že čakam na naslednjo. Hvala še enkrat prav vsem za prijetno druženje in če ne prej se vidimo na naslednji ruti.
P.S.
Moja že pripravlja kovčke.
Še sanjam, da bi ta ruta še kar trajala in trajala.
Hvala vsem za prijetno druženje, Ttomi upam da boš čimprej saniral poškodbe na motorju in da se dobimo v Ankaranu. Mike, ti si CAR, kaj vse si preživel na tah valovih z tem čolničkom in se srečno z nami vrnil na Krk in ti resnično želim, da boš drugo leto nekaj metrov daljši,kot si že sam planiral.
Še enkrat hvala Jani-ju in Nastji, da sta me spremljala do Krka, ker moja gumica se po teh valovih ni najbolje znašla.
No, izpit za čoln sem sedaj na tej ruti dokončno opravil in že čakam na naslednjo. Hvala še enkrat prav vsem za prijetno druženje in če ne prej se vidimo na naslednji ruti.
P.S.
Moja že pripravlja kovčke.
Ljubitelj narave
-
Original-One
- Viceadmiral
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti