Nateg pri nakupu rabljenega plovila
Moderatorji: moderator2, moderator
-
Rafter
- Kapitan fregate
- Kraj: Southern district of Maribor
- Kontakt:
Zanimiva informacija.
Vem, da lahko Mobitel z lahkoto določi približno lokacijo mobitela po IMEI, in sicer s triangulacijo (ugotavljajo evidenco priklopov na bazne postaje),nato pa s sledenjem signalu. Že nekajkrat sem srečal Mobitelov VW transporter (bel, podaljšan in povišan), ki to počne. Nisem pa vedel, da je ta podatek javno dostopen? Vem samo da se da uporablja pri preiskavah kaznivih dejanj ter kraj posameznih GSM aparatov. Za vsak nadaljnjo inofrmacijo se priporočam (proti plačilu, seveda
).
Vem, da lahko Mobitel z lahkoto določi približno lokacijo mobitela po IMEI, in sicer s triangulacijo (ugotavljajo evidenco priklopov na bazne postaje),nato pa s sledenjem signalu. Že nekajkrat sem srečal Mobitelov VW transporter (bel, podaljšan in povišan), ki to počne. Nisem pa vedel, da je ta podatek javno dostopen? Vem samo da se da uporablja pri preiskavah kaznivih dejanj ter kraj posameznih GSM aparatov. Za vsak nadaljnjo inofrmacijo se priporočam (proti plačilu, seveda
To ja tv je natega. To je aplikacija ki se ti naloži na tel pa potem kao upišeš tel cifro in ti nekoga pokaže kje je ampak vedno isto pokaže. Imam mail katera slika je sem pa tudi polical ponudnika 12 media d.o.o. in mi je potrdil da je pač aplikacija za naivno rajo po domače. 3.5 ojro stane če si naiven.
LP,G
LP,G
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov