SeaHub - nikoli sami na morju (mobilna aplikacija)

Vse kar mislite, da ne spada v nobeno od zgornjih tem, je pa povezano z navtiko, dodajte sem

Moderatorji: moderator2, moderator

matejofski
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a matejofski » Če Maj 18, 2017 08:44

No. 1 napisal/-a:
matejofski napisal/-a:gensy, namestis SeaHub in si povezan s prijatelji preko lokacij ter imas na voljo tudi pomoc in storitve, ce in ko jih potrebujes :)

Pa samo za Android fane :oops: :wink:

Se malo in bo za iOS isto :) Vpisi svoj mail na https://seahub.co/#RegisterMeForApple in obvescen bos, ko bo iOS verzija na voljo :)
No. 1
Admiral
Kraj: Vodice & Novigrad

OdgovorNapisal/-a No. 1 » Če Maj 18, 2017 08:48

matejofski napisal/-a: Vpisi svoj mail na https://seahub.co/#RegisterMeForApple in obvescen bos, ko bo iOS verzija na voljo :)

Bravo, leeepa možnost!
Wellcraft 2600 Martinique
matejofski
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a matejofski » Ne Jun 11, 2017 19:58

Zdravo, na Playu je objavljena posodobljena različica SeaHub.
Odpravljenih nekaj bugov, dodan video vodič za pomoč pri začetku uporabe aplikacije ter dodanih nekaj malenkosti :)

Vabljeni vsi, da nas preizkusite :)

P.S.: Na iOS pa še malo in bo! :)
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Ne Jun 11, 2017 23:26

Bravo! Bomo na ruti to stestirali in potem upam da bo tudi v tej temi več mnenj in želja, kaj dodelati... :lol:
Roman 1
Admiral
Kraj: Novo mesto, Klimno

OdgovorNapisal/-a Roman 1 » Po Jun 12, 2017 13:23

Jaz jo bom gotovo naložil in uporabljal,.....samo sem računalniško nepismen in bom na ruti poprosil, da mi negdo zadevo pomaga uredit in razložit....
mirno morje
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Po Jun 12, 2017 18:21

Zadeva je simple, poinstaliraš iz Google Play in že uporabljaš. Samo še registriraš se, pa je.

Pripomnil bi, da je malo nejasno vse skupaj s tem ali si na barki ali nisi in ali si viden ali nisi... Za to sem rabil 1 uro da sem bil ziher! Pa še to sem bil v kontaktu z Marchi-jem, pa sva skupaj ugotavljala je ali ni... V glavnem napis Visible/Invisible v meniju je malo dvoumen, to bi morali nekako spremeniti. Ker ne veš ali je to trenutno stanje ali je to tisto v kar boš padel, ko pritisneš...
Moti tudi to, da ko se mi naloži update, je treba spet vpisati email in password, si ga ne zapomne.
Problem vidim tudi z dodajanjem prijateljev. Vem da je finta zasebnost, vendar samo preko email naslova je malo težko... Ne bi bilo slabo da bi si lahko nastavil ali je tvoj profil javen ali ne in če bi bil javen, bi te preko GSM številke videl vse tvoje iz imenika... Podobno, kot je recimo Whatsapp ali pa Viber...
Karta na novi verziji dela lepo tekoče, tako da to vidim da si zrihtal! Bravo! :lol:
Uporabniški avatar
BOJA
Admiral
Kraj: Trzin

OdgovorNapisal/-a BOJA » Po Jun 12, 2017 20:56

Živijo,
jaz sem si pa danes instaliral app, pa se ne morem registrirati - na povezavi, ki sem jo dobil po mailu mi javi, da stran ne obstaja... Sem naredil kaj narobe?

Hvala in lp
BOJA
Green to green or red to red, safely go ahead!
matejofski
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a matejofski » To Jun 20, 2017 17:03

BOJA napisal/-a:Živijo,
jaz sem si pa danes instaliral app, pa se ne morem registrirati - na povezavi, ki sem jo dobil po mailu mi javi, da stran ne obstaja... Sem naredil kaj narobe?

Hvala in lp
BOJA

Zdravo, imas ZS, bil sem nekaj dni na poti in malo kasneje odgovarjam. Bomo resili, samo da vidimo, v cem je tezava.

LP, Matej
matejofski
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a matejofski » To Jun 20, 2017 17:04

admin napisal/-a:Zadeva je simple, poinstaliraš iz Google Play in že uporabljaš. Samo še registriraš se, pa je.

Pripomnil bi, da je malo nejasno vse skupaj s tem ali si na barki ali nisi in ali si viden ali nisi... Za to sem rabil 1 uro da sem bil ziher! Pa še to sem bil v kontaktu z Marchi-jem, pa sva skupaj ugotavljala je ali ni... V glavnem napis Visible/Invisible v meniju je malo dvoumen, to bi morali nekako spremeniti. Ker ne veš ali je to trenutno stanje ali je to tisto v kar boš padel, ko pritisneš...
Moti tudi to, da ko se mi naloži update, je treba spet vpisati email in password, si ga ne zapomne.
Problem vidim tudi z dodajanjem prijateljev. Vem da je finta zasebnost, vendar samo preko email naslova je malo težko... Ne bi bilo slabo da bi si lahko nastavil ali je tvoj profil javen ali ne in če bi bil javen, bi te preko GSM številke videl vse tvoje iz imenika... Podobno, kot je recimo Whatsapp ali pa Viber...
Karta na novi verziji dela lepo tekoče, tako da to vidim da si zrihtal! Bravo! :lol:

Zdravo, hvala za predloge in razmisljanja, zelo dobrodoslo. Bomo razmislili, kako preprosteje to definirati, da bi bilo 'na hitro' jasno.

LP, Matej
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Sr Jun 21, 2017 00:50

Ruta je pred vrati, kaj bomo naredili sedaj s skupino??
Lahko bi zadevo malo stestirali v realnosti, samo moramo pa se dobiti v skupino, kar za sedaj pomeni, da mora nekdo imeti email naslove od vseh,...
Uporabniški avatar
theDamjan
Admiral
Kraj: Trebnje - Novi Vinodolski - Jadransko morje
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a theDamjan » Sr Jun 21, 2017 08:14

Ja, tole z emaili je nepraktično. Mislim, da bi morali izbrati nek enostavnejši način.

Podobno, kot FB, da kar pokaže kdo je blizu, s podatki, ki jih pač vsak sam želi pokazati.
-----------------
***Naj bo vsak dan najlepši!
matejofski
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a matejofski » Sr Jun 21, 2017 09:56

Zdravo, delamo na novem updatu, kjer bo mogoce skupino ustvariti kot javno/zasebno in bo mogoce preko spleta slediti javnim skupinam.

Prijatelje lahko dodajas tudi preko vzdevka, ki ga imajo vpisanega v profilu (ne zgolj preko e-maila), to deluje ze zdaj.

Na TODO je dodajanje prijatelja s klikom na karto in povezava s kontakti v telefonu.

Javim, ko bo update na voljo :)

LP, Matej
Uporabniški avatar
bluesky
Viceadmiral
Kraj: Ljubljana Šentvid
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bluesky » Sr Jun 21, 2017 10:36

Kdaj bo IoS verzija ?
BlueSky
matejofski
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a matejofski » Sr Jun 21, 2017 10:40

Intenzivno delamo na razvoju, okvirno sredina julija.

Ce se nisi, predlagam vpis e-naslova na https://seahub.co/#RegisterMeForApple in avtomatsko te bomo obvestili, ko bo app na voljo.

LP, Matej
Uporabniški avatar
bluesky
Viceadmiral
Kraj: Ljubljana Šentvid
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bluesky » Sr Jun 21, 2017 14:05

matejofski napisal/-a:Intenzivno delamo na razvoju, okvirno sredina julija.

Ce se nisi, predlagam vpis e-naslova na https://seahub.co/#RegisterMeForApple in avtomatsko te bomo obvestili, ko bo app na voljo.

LP, Matej

vpisano !
BlueSky

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov