Samo ne vem, zakaj sploh hodi v kazino, če misli, da to ni dobro za karmo
Boston Whaler 210 OUTRAGE
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: Boston Whaler 210 OUTRAGE
Očitno je (tako, kot večina) prepričan, da je denar pokvarjen oziroma, da kvari ljudi. Takšno prepričanje je največja ovira pri služenju denarja. Kdo pa hoče bit pokvarjen.
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
H2O, vse kar si napisal je zame pošteno delo. Ciganija je za mene ko nekoga okrog prinašaš zavedno in namerno in samo zaradi tvojega profita. (Podkupnine, prilagajanje razpisov, kraje….) ne boš menda rekel da je to čist denar in da ga podpiraš?
V okviru teambuildinga. Vsi ostali smo pa pušili vse. 
Saj sem mu rekel da naj da men fedr pa da hiša tudi ne vrača pa je bil neomajen. Krupje ga je gledal kot da je kristusa videl, dvomim da je še kdaj tolk tringelta dobil.
Saj sem mu rekel da naj da men fedr pa da hiša tudi ne vrača pa je bil neomajen. Krupje ga je gledal kot da je kristusa videl, dvomim da je še kdaj tolk tringelta dobil.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Marcel_Mastnak napisal/-a:H2O, vse kar si napisal je zame pošteno delo. Ciganija je za mene ko nekoga okrog prinašaš zavedno in namerno in samo zaradi tvojega profita. (Podkupnine, prilagajanje razpisov, kraje….) ne boš menda rekel da je to čist denar in da ga podpiraš?
Podpiram vsako pošteno delo. Kraje, prevare in ostali kriminal pač niso pošteno delo, ampak kazniva dejanja.
Ne strinjam se pa, da je cena merilo za pošteno delo. Ali pa čas, ki ga zanj porabiš.
Rashomon od Akira Kurusawa je tudi odličen film ravno na to temo.
Ni univerzalne resnice, vsaka resnica ima 100 plati, vsak jo vidi in dojame drugače.
Pošteno delo. A če za državo delaš je to pošteno? Država je navadn organiziran kriminal, ki smo ga pač sprejeli kot legitimnega. Sprejmeš lahko kot legitimno tudi katero koli manj močno mafijo in maš pošteno delo tudi če švercaš heroin.
Ni univerzalne resnice, vsaka resnica ima 100 plati, vsak jo vidi in dojame drugače.
Pošteno delo. A če za državo delaš je to pošteno? Država je navadn organiziran kriminal, ki smo ga pač sprejeli kot legitimnega. Sprejmeš lahko kot legitimno tudi katero koli manj močno mafijo in maš pošteno delo tudi če švercaš heroin.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti