zamenjava oseb na plovnem dovoljenju

Debata o obnašanju in pravilih na morju ter starih in novih zakonih, ki zadevajo navtiko.

Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1

Uporabniški avatar
klemen
Kapitan bojne ladje
Kraj: Podmežakla

OdgovorNapisal/-a klemen » Če Jul 23, 2009 16:20

Tudi jaz imam še lanski popis oseb precej prazen. Grem pa kmalu na morje skupaj z neko familijo, ki pa na popisu še ni. Ali lahko dopišem nova imena? Predvidevam, da je to možno, verjetno pa moram na lučko po kake podpise in pečate, ker je trenutno ob vsakem vpisanim imenom podpis in žig? Mi pa velja vinjeta do 11.8., na morju pa bomo do 19.8. :roll: Ker ne bomo delali nekih tur, le po paškem zalivu gori-doli, še malo kolebam o nakupu nove vinjete. A kolikor se poznam, bom raje dal tistih 50€ in se brez skrbi prepustil užitkom, brez strahu pred oblastjo. Pa še dve vprašanji: je možno novo vinjeto kupiti pred potekom stare? Koliko dni med potekom stare in nakupom nove lahko preteče, da ti še vedno štejejo popust za kontinuiran nakup?
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Če Jul 23, 2009 18:16

Osebe seveda lahko dopisuješ, pač do takšnega števila, ki je predpisano za tvoj čoln. Pri tej številki imaš tudi potegnjeno črto... In ne boš verjel, tudi natančno to, kar sem ravnokar napisal in kar si ti vprašal je na forumu napisano že vsaj 100 krat. :wink:

Vinjeto (plovno dovoljenje) lahko podaljšaš 30 dni pred pretekom starega. Luknje ti naredijo pri datumu nakupa (to mi ni jasno zakaj???), na popisu oseb in papirjih plovnega dovoljenja pa je veljavnost do datuma prvega nakupa, tako da nič ne izgubiš...

LP
Uporabniški avatar
klemen
Kapitan bojne ladje
Kraj: Podmežakla

OdgovorNapisal/-a klemen » Če Jul 23, 2009 18:57

admin napisal/-a:In ne boš verjel, tudi natančno to, kar sem ravnokar napisal in kar si ti vprašal je na forumu napisano že vsaj 100 krat. :wink:
...

Vrjamem, hvala :oops:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti