16. ruta Morjeplovec.net | (22.06. - 25.06.2024)
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Re: 16. ruta Morjeplovec.net | (22.06. - 25.06.2024)
a ti car ne boš na ruti...en zastopnik rjuharjev bi skor moral biti,sicer bodo hlaponarji čist prveč sklepčni..hehe
polanc napisal/-a:a ti car ne boš na ruti...en zastopnik rjuharjev bi skor moral biti,sicer bodo hlaponarji čist prveč sklepčni..hehe
A ne boš ti kalodont dostavljal, pa tud rjuhar si
Roberth....kakšna bo situacija z vetrom?...par dni spremljam prognozo, pa se mi zdi , da je vsaka posodobitev slabša...
mirno morje
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Roman ne bo hudega, popoldne mal Maestrala tja do 10 knots, vsaj tako kaže windfinder. Ti si pa itak navajen Kvarneriča in valov 
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Morda 22ga priletim okrog....
Xilinx Vivado HLx trainee
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
polanc napisal/-a:a ti car ne boš na ruti...en zastopnik rjuharjev bi skor moral biti,sicer bodo hlaponarji čist prveč sklepčni..hehe
Bom bom, pripeljem majice. Tudi ti pridi.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Car, sobota bo ok,....ampak naprej, do torka, srede...
mirno morje
ŽABA tudi pride mimo...že danes... 
bladzo napisal/-a:ŽABA tudi pride mimo...že danes...
si že mimo Kamenjaka?
Jaz grem parkrat skočit… potem skočim čaz Kvarner..l potem pa najbrž vedrim v Koludarcu do 8:30….
https://vodovod-rh.si/
Roberth1 napisal/-a:bladzo napisal/-a:ŽABA tudi pride mimo...že danes...
si že mimo Kamenjaka?
Jaz grem parkrat skočit… potem skočim čaz Kvarner..l potem pa najbrž vedrim v Koludarcu do 8:30….
Osor, čakam most....
bladzo napisal/-a:Roberth1 napisal/-a:bladzo napisal/-a:ŽABA tudi pride mimo...že danes...
si že mimo Kamenjaka?
Osor, čakam most....
Važič….
https://vodovod-rh.si/
Lep pozdrav morjeplovci!
Najbrž sem prvi in tudi zadnji, ki je na ruto prišel peš... Jbg zelo skrajšan delovni čas kapetanij in še sobotni praznik v hr (in seveda moja lenoba da teh stvari nisem uredil prej) sta me stali rute na vodi. Nisem mogel priti do vinjete... in nisem hotel reskirati plovbe z nepopolnimi papirji.
Ampak na koncu je bilo to tisto kar bi si zapomnil veliko bolj kot če bi prišel po vodi. Kot se spodobi smo precej pokramljali s starimi prijatelji, se malo nasmejali prigodam čez leto, obujali spomine z rut 10 let nazaj... Vsi nekako zrasli z barkami edino jaz vztrajam s svojim "tenderjem". Spili nekaj pravih piv in jaz zraven še nekaj unih fake 0.0. Se pa nekoliko pozna, da nismo več tolk mladi, žurkica je sicer bila, manjkal pa je hidrogliser od Jadrolinije in njegov kapitan.
Na začetku kolovozne poti proti sidrišču v Jadrišćici velja prepoved prometa z avtomobili. Od tam je šlo cca 3km še z "novim modelom" LD12.
Nazaj grede je svetila luna na polno in dobro osvetljevala pot. Hodil sem med damjeki, ki niso bili prav nič plašni oz. se niso kaj prida sekirali zaradi mene. Zelo poseben filing hodit po šumi v mesečini med tropom manjših jelenov. Telefon mi je seveda pravi trenutek crknil in žal fotke nobene.
Zahvala za organizacijo gre adminu Sandiju in ekipi, ki mi je podarila lepo sivo majico letošnje rute.
Bilo je kratko a sladko, drugo leto pa se vidimo na vodi.
Mirno morje!!
Najbrž sem prvi in tudi zadnji, ki je na ruto prišel peš... Jbg zelo skrajšan delovni čas kapetanij in še sobotni praznik v hr (in seveda moja lenoba da teh stvari nisem uredil prej) sta me stali rute na vodi. Nisem mogel priti do vinjete... in nisem hotel reskirati plovbe z nepopolnimi papirji.
Ampak na koncu je bilo to tisto kar bi si zapomnil veliko bolj kot če bi prišel po vodi. Kot se spodobi smo precej pokramljali s starimi prijatelji, se malo nasmejali prigodam čez leto, obujali spomine z rut 10 let nazaj... Vsi nekako zrasli z barkami edino jaz vztrajam s svojim "tenderjem". Spili nekaj pravih piv in jaz zraven še nekaj unih fake 0.0. Se pa nekoliko pozna, da nismo več tolk mladi, žurkica je sicer bila, manjkal pa je hidrogliser od Jadrolinije in njegov kapitan.
Na začetku kolovozne poti proti sidrišču v Jadrišćici velja prepoved prometa z avtomobili. Od tam je šlo cca 3km še z "novim modelom" LD12.
Nazaj grede je svetila luna na polno in dobro osvetljevala pot. Hodil sem med damjeki, ki niso bili prav nič plašni oz. se niso kaj prida sekirali zaradi mene. Zelo poseben filing hodit po šumi v mesečini med tropom manjših jelenov. Telefon mi je seveda pravi trenutek crknil in žal fotke nobene.
Zahvala za organizacijo gre adminu Sandiju in ekipi, ki mi je podarila lepo sivo majico letošnje rute.
Bilo je kratko a sladko, drugo leto pa se vidimo na vodi.
Mirno morje!!
Xilinx Vivado HLx trainee
Bravo, kasaudio, še na srečanje prideš enkrat peš in boš taglavni marinaio na forumu
l.p.alesjo
@ksaudio od letos je možen nakup HR vinjete preko interneta, če imaš novo Slo osebno.
Ja prjatli lepo bas je blo videt.vam stisnit roko.Mi2 že počivava v volmah.Kvarner ja postregel užitke pokanja jader v brezveterju skor in metarskih valovih kasnej z burjinimi refuli do28 vozlov in posledično2 in pol metra vala..na koncu pa lepo hitro jadranje.vridilo je skočt do vas.uživite še..Polanc vas ma rad
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti