KRILCA za izvenkrmni motor
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Bom sporočil kako bo izpadlo.Mislim pa da bo,saj s tem podaljšaš čoln.Pri stari gumici sem imel zadnjo dilo tako narejeno da je bila pod zrcalom in zadaj ob motorju na vsaki strani,kot bi imel flape.Pa je zglisiral zelo hitro,sedaj pa pri istem motorju in čolnu z isto dolžino samo da je sedaj plastično dno noče tako hitro zglisirati.Ko pa zglisira pa dobesedno čoln podivja,tako da mu moram pol gasa nazaj vzeti.Lahko bi zamenjal prop za manjši korak,samo bom pol moral imeti manj kot pol gasa,drugače motor doseže prevelike obrate.Rešitel bi bila močnejši motor,samo..€??
Probat grem čez 14 dni za vikend.
lp
Probat grem čez 14 dni za vikend.
lp
Res imam dolge repe, včasih si mislim, da bi bilo bolje, da bi bili krajši na račun daljega korita, ampak vsaka stvar je za nekaj dobra
... pa tudi motor ni ravno za "eksplodirat" na startu..... pa tank v premcu,.itd, tako da je večina pogojev prilagojenih......... problem pri izglisiranju je le pri večji obremenitvi, zato, me zanima, če se mi splača to reševat s flapi
Ali je problem rumeni Sprinter, ali je že drug gumenjak?........ Rumeni ima pa res minimalne repe, tam pa znajo biti flapi uporabni.
Ali je problem rumeni Sprinter, ali je že drug gumenjak?........ Rumeni ima pa res minimalne repe, tam pa znajo biti flapi uporabni.
Pozdravljeni
Sicer bom malce Off ampak ...
Sem pred nakupom gliserja Elan GT 435S, pa me zanima, ali je sploh smiselna montaža flapov na tak gliser.
Če je, kje bi se dalo dobit te Lenco flape pri nas ali v okolici (najraje pa kaka internetna trgovina nemčija ali kaj podobnega, ki pošilja v SLO), seveda za razumno ceno (v ZDA je cena kompleta 335€, potem so pa še naša država na to vsede ...).
Hvala za mnenja.
LP iz okolice Bleda (hribovska mornarica
)
Sicer bom malce Off ampak ...
Sem pred nakupom gliserja Elan GT 435S, pa me zanima, ali je sploh smiselna montaža flapov na tak gliser.
Če je, kje bi se dalo dobit te Lenco flape pri nas ali v okolici (najraje pa kaka internetna trgovina nemčija ali kaj podobnega, ki pošilja v SLO), seveda za razumno ceno (v ZDA je cena kompleta 335€, potem so pa še naša država na to vsede ...).
Hvala za mnenja.
LP iz okolice Bleda (hribovska mornarica
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov