Predelava istranke P 500
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
bilo je tudi govora o srečku iz borovnice.Zanima me če on prodaja več motorjev,ali samo tega. hvala
On (pre)prodaja motorje in čolne. Vse je uvoženo iz italije, in se on s tem tudi preživlja. Moja izkušnja z njim je za enkrat samo pozitivna. Nič ne prikriva, preizkusiš pa lahko vse kar želiš.
Pa bos imel pomozni motor vsekozi gor, ali ga lahko kam spravis? Vem da gre v Dalmatinki pod podnice v kabini, pri Istranki pa nevem, ce je toliko prostora?
Ko sem imel za rezervo še T4, je bil pospravljen pod podnice v kabini. Sedaj pa ga bom imel pospravljeneka čisto odzadaj, kjer je prostor za tank za gorivo.
Če koga skrbi, da je projekt zamru, temu ni tako. Bilo je le nekaj težav pri transportu barke.
Barka je doma in pripravljena na predelavo!
Odločam se še glede dizajna in pa oblike dna. Po dosedanjih poizkusih in simulacijah, se dobi najboljši rezultat, če se zadnje pol metra dna zaključi v popolnoma ravno ploskev (podobno kot pri M SPORT 500), kobilica pa se za polovico zmanjša. Predvidano je tudi poširitev dna, da se dobi na bočni stabilnosti. Jutri pričnem z delom ,slike pa sledijo v bližnji prihodnosti.
Aja, pa Papa, če bereš...navtike so v veliko pomoč:D , tako da še enkrat hvala.
LP
Barka je doma in pripravljena na predelavo!
Odločam se še glede dizajna in pa oblike dna. Po dosedanjih poizkusih in simulacijah, se dobi najboljši rezultat, če se zadnje pol metra dna zaključi v popolnoma ravno ploskev (podobno kot pri M SPORT 500), kobilica pa se za polovico zmanjša. Predvidano je tudi poširitev dna, da se dobi na bočni stabilnosti. Jutri pričnem z delom ,slike pa sledijo v bližnji prihodnosti.
Aja, pa Papa, če bereš...navtike so v veliko pomoč:D , tako da še enkrat hvala.
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov