Zanimivi linki, video posnetki in slike

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
ljubo
Admiral
Kraj: NOVA GORICA

OdgovorNapisal/-a ljubo » Sr Jul 17, 2013 15:13

BOJA napisal/-a:
wituri napisal/-a:Tudi to se še vedno dogaja

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... P9PRFSIN6I

Glej, okrog tega je bilo veliko objavljenega in na prvi pogled se komu res zdi, da so si policaji privoščili malo enega z***vat... Ampak obstaja tudi druga plat medalje, ki jo je razkril nek novinar, ki živi tam blizu - ta tip je na takle, oz. podoben način objavil že več kot 140 posnetkov in vsem je skupna neskončna provokacija in provokacija in provokacija. Saj so imeli policaji kaljene živce - jaz bi ga nalomil ko majmuna, da mi takole zmerja in provocira :?

Skratka, ni on nek revček, ki nima 0,40€, verjemi. Tisto, kar pa res nima, pa je mera zdravega razuma, to mu pa res fali :twisted:

lp

Res je da je bila provokacija čene ne bi filmal. Je pa tudi res, da si naši ne bi smeli privoščit kaj takega. To zadevo se da elegantno rešit. Bolj kot manjka našim policajem znanje tujega jezika bi bili potrebni izobraževanja kako v takih in podobnih situacijah reagirat in prepoznat provokacijo.
pomisli in zgodilo se bo
wituri
Kapitan fregate

OdgovorNapisal/-a wituri » Sr Jul 17, 2013 16:01

ljubo napisal/-a:
BOJA napisal/-a:
wituri napisal/-a:Tudi to se še vedno dogaja

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... P9PRFSIN6I

Glej, okrog tega je bilo veliko objavljenega in na prvi pogled se komu res zdi, da so si policaji privoščili malo enega z***vat... Ampak obstaja tudi druga plat medalje, ki jo je razkril nek novinar, ki živi tam blizu - ta tip je na takle, oz. podoben način objavil že več kot 140 posnetkov in vsem je skupna neskončna provokacija in provokacija in provokacija. Saj so imeli policaji kaljene živce - jaz bi ga nalomil ko majmuna, da mi takole zmerja in provocira :?

Skratka, ni on nek revček, ki nima 0,40€, verjemi. Tisto, kar pa res nima, pa je mera zdravega razuma, to mu pa res fali :twisted:

lp

Res je da je bila provokacija čene ne bi filmal. Je pa tudi res, da si naši ne bi smeli privoščit kaj takega. To zadevo se da elegantno rešit. Bolj kot manjka našim policajem znanje tujega jezika bi bili potrebni izobraževanja kako v takih in podobnih situacijah reagirat in prepoznat provokacijo.

Točno tako kot sta napisala - to je res čista provokacija in jaz bi dal tega tipa na "kol nabit" :twisted: Zelo žalostna in nesprejemljiva je pa komunikacija naših policistov ki s tem mečejo slabo luč na vse policiste in so še bolj podobni "inkasantom". Javnost pa itak komi čaka da udari po policistih, saj je dost lažje kot pa imet izpraven avto in se vozit po omejitvah :wink: Škoda da se napake tudi med policisti vrstijo, a se res bol mal naučijo drug od drugega. Mogoče tudi policisti kdaj rabijo "prevzgojo" oz. še dodatne tečaje :D
inspiron
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a inspiron » Sr Jul 17, 2013 18:27

Uporabniški avatar
ljubo
Admiral
Kraj: NOVA GORICA

OdgovorNapisal/-a ljubo » Pe Jul 19, 2013 09:37

pomisli in zgodilo se bo
inspiron
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a inspiron » Po Jul 22, 2013 07:45

odojk1975
Kapitan
Kraj: KRANJ

OdgovorNapisal/-a odojk1975 » Po Jul 22, 2013 09:45

cilj je bil dosežen-spodaj je pa le prišel
Lp,Peter
Uporabniški avatar
evovii
Admiral

OdgovorNapisal/-a evovii » Po Jul 22, 2013 11:58

odojk1975 napisal/-a:cilj je bil dosežen-spodaj je pa le prišel
:D :D :D
Veter v laseh, travarca v zobeh ;)
inspiron
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a inspiron » Po Jul 22, 2013 21:17

odojk1975 napisal/-a:cilj je bil dosežen-spodaj je pa le prišel

Meni je sicer bolj impresiven on za njim, ki leti ko sneta sekira, potem pa zgleda da je prav "rocno zategnil" na jadrnici... Konec posnetka pokaze, da se je resil :roll:
Uporabniški avatar
evovii
Admiral

OdgovorNapisal/-a evovii » Sr Jul 24, 2013 11:21

Ja to imamo jadralci montirano "Emergency Brake". Če jo stisneš ti kobilico postavi počez :D :D :D
Veter v laseh, travarca v zobeh ;)
Uporabniški avatar
j.k.
Kapitan bojne ladje

l

OdgovorNapisal/-a j.k. » Ne Jul 28, 2013 21:47

lahko da je že in sem spregledal;

Pod vodo v Piranskem zalivu
http://buoy.mbss.org/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=89
Konec koncev, morje, vendarle, odkrije vsako napako!
aleks09
Admiral
Kraj: kras

Re: l

OdgovorNapisal/-a aleks09 » Po Jul 29, 2013 10:41

j.k. napisal/-a:lahko da je že in sem spregledal;

Pod vodo v Piranskem zalivu
http://buoy.mbss.org/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=89

In to direkten prenos (prenos v živo)... čeprav malo kratek.. pa vendar zelo zanimivo... 5+ za idejo in tebi za najdbo..
Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » Po Jul 29, 2013 11:14

[/quote]
čeprav malo kratek..[quote]

kaj si s tem mislil meni dela kolikor čem
klemn
Admiral

OdgovorNapisal/-a klemn » Po Jul 29, 2013 14:05

Kratek?......jest ga mam včasih ceu dan v službi za ozadje :P
aleks09
Admiral
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a aleks09 » Po Jul 29, 2013 14:13

cibro napisal/-a:

čeprav malo kratek..

kaj si s tem mislil meni dela kolikor čem

Sem gledal na prenosniku in je bil zgleda slab signal in mi je kar ustavilo sliko tako, da sem moral ven in nazaj , da sem spet videl ene 10 do 15 sec v živo, pol mi je spet ustavilo... :oops: (tako je če pa nisem nek računalničar)... :?

Sem spet probal in čeprav je signal na treh-štirih črticah od petih mi spet prekinja... pa nič hudega... samo.. a tam ribe futrajo al kaj, da jih je tolk okoli kamere.. al je pa naše morje res tako bogato z ribo :?:
kotulc
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a kotulc » To Jul 30, 2013 09:47

Očitno pa imajo to kamero v Piranu slabo pritrjeno, včeraj med nevihto jo je premetavalo zdaj pa več ne deluje.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov