Obnova starega elanovega čolna

Vse o popravilu plovil, motorjev in opreme na plovilih, tehnični nasveti

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

Uporabniški avatar
kocka
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kocka » Če Jul 15, 2010 17:05

Saj voluharji, ne ljubi se jim razmišljat ker za to niso plačani, pa jeb..o poštene ljudi in ubijajo njihovo ustvarjalnost. Razjezi me pa to ko vidiš da je en kup čolnov s papirji,od drugega čolna, ko že z aviona vidiš da ne držijo, ampak tisto pa požegnajo, ker se jim še iz pisarne ne ljubi. Pri nas moraš postat baraba ( ne barba) če želiš ali ne. :evil:

Problem pri panterju je ker ga čas preganja in najbolj ubijajoč je občutek da si celo leto delal na čolnu da ga imaš potem doma, ti pa na dopustu na plaži kot nasedel kit. :twisted: :twisted: :twisted:

Jaz za take stvari nimam potrpljenja, vi ki se lotevate večjih projetkov (sploh ti Atilone) ga imate najbrž več. Jaz sem že modelčke iz balze čez dve ure v bano tlačil, da se je vse razlimal. :oops:
Uporabniški avatar
panter
Poročnik bojne ladje
Kraj: Škofja Loka
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a panter » So Jul 17, 2010 15:26

Zgleda da se bo na koncu vse skupaj srečno izšlo. Sem kontaktiral morjeplovca Val-a in sva se zmenila da bo on uredil vse potrebno v Nemčiji. Super.

Zdaj me pa zanima, če bi imel kdo za posodit prikolico za čoln tisti vikend med 30.7. in 2.8.2010? Seveda plačam najem. Če ima kdo od vas čoln v vodi in mu prikolica doma počiva mi pišite na ZS.
Uporabniški avatar
jonyyy
Viceadmiral
Kraj: primorska

OdgovorNapisal/-a jonyyy » Ne Jul 18, 2010 23:00

to je elan 495f imamo mi istega le da imamo drugače narejeno kabino je malo daljša in notri lahko prespiš v dveh zaradi okvare mercurya 50 imamo sedaj gor dva tomos 18
lp
Morski_volk
Kapitan
Kraj: obala

OdgovorNapisal/-a Morski_volk » Če Jul 22, 2010 16:22

Zelo pohvalno....okusno predelan gliser.....se pa spomnim ko je bil še v oglasu tale čoln,saj sem se zanimal za nakup....800eur je imel ceno.....bi ga kupil,vendar me je zmotilo to da ni dokumentov....mi je pa takrat gospod prodajalec trdil da so papirji najmanjši problem in da se da vse zrihtat brez problema......no zgleda ni temu tako...sicer pa srečno in da bi čimprej bil registriran :wink:
Z barko si dvakrat srečen....ko jo kupiš ter ko jo prodaš
Uporabniški avatar
panter
Poročnik bojne ladje
Kraj: Škofja Loka
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a panter » Če Jul 22, 2010 17:49

Jaz sem mu ponudil 300 pa je takoj zagrabil. Je pa res da mam zdaj živčno vojno z temi papirji. Saj se bo uredilo. Danes sva zmenjena z Val-om da se slišiva pa bi drugi teden moglo bit.

Zanima me pa še nekaj. Kakšen antifouling dajete na peto motorja? A kar samopolirnega Mille Dynamic al kaj drugega?

Kdo je na strani

Po forumu brska: gsxr in 14 gostov