Blato super. Ga šparam za Texa in lepe zalivčke
Tralala
Moderatorji: moderator2, moderator
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Prejle sem preverjal (in popravljal) povezave v bazi znanja, zdaj pa se s kolesom čez še kakšen hrib (da se še malo zadiham) odpravljam plavat v bazen.
A rabiš kakšno 'kost' za glodanje

A rabiš kakšno 'kost' za glodanje
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Evo
Zadnjič enkrat sem dopolnil tisti prispevek, ki je vmes povzročil malo 'upora'
Sicer pa grem plavat okoli ovinka ali dveh (pogledat še en računalniški virus pri enem sodelavcu in potem najbrž čez Rožnik v Tivoli).
Zadnjič enkrat sem dopolnil tisti prispevek, ki je vmes povzročil malo 'upora'
Sicer pa grem plavat okoli ovinka ali dveh (pogledat še en računalniški virus pri enem sodelavcu in potem najbrž čez Rožnik v Tivoli).
Correct me if I am wrong, please.
-
al
-
al
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta