Samo v vednost AHV iz Vrhnike

Člani foruma sporočamo, čestitamo...

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
Mike
Admiral
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Mike » Sr Feb 22, 2012 09:25

Vsake oči imajo svojega malarja in debata o tem katera znamka je boljša, je tako kot ali je boljše Laško ali Union pivo. Meni je BMW všeč.
V8 + Jet drive
Uporabniški avatar
Pozejdon
Admiral

OdgovorNapisal/-a Pozejdon » Sr Feb 22, 2012 09:34

Itak da Union :lol:
Pozejdon,
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
Uporabniški avatar
Mike
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Mike » Sr Feb 22, 2012 12:34

Ja itak. :wink:
V8 + Jet drive
acvnuk
Viceadmiral
Kraj: Tržič - Krk,Klimno

OdgovorNapisal/-a acvnuk » Sr Feb 22, 2012 14:51

brane40 napisal/-a:
Tex napisal/-a:http://www.chrysler.com/en/2012/town-country-touring/performance/

želim ti dober nakup...

Joj samo ne mi s Chryslerjem Tex :roll: . Enkrat sem ga rental v Ameriki, pa me je po par sto kilometrih zaradi neudobnega sedeža tako bolel hrbet, da sem komaj prilezel iz avta... vozne lastnosti ima pa kot karjola... Američani nimajo pojma o avtomobilih :twisted:

Brane40, samo toliko tudi sam vozim Chrysler Grand Voyager pa sem z njim zelo zadovoljen, prej sem imel tudi Bmw serije 3 pa sem se s severa Nemčije vedno vrnil polomljen, je pa res da je avto imel športne sedeže in zaradi tega sedaj ne bom posplošil da so vsi Bmw-ji pač neudobne švabske gajbe! Vse je odvisno od opreme avtomobila, podvozja, sedežev. . . se strinjaš?
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Sr Feb 22, 2012 15:16

Se strinjam. Brez veze je na podlagi ene same vožnje ocenjevat celo znamko... tisto zgoraj sem napisal bolj za šalo in provokacijo (čeprav me je hrbet res bolel kot svinja).

Vsak ima pač svoj okus in s takšnimi posplošenimi ocenami se hitro komu zameriš. Zase lahko povem, da sem prevozil že nešteto kilometrov z BMW-ji, Audiji, Mercedesi... pa se mi vožnja ravno z BMW-ji najbolj dopade.
acvnuk
Viceadmiral
Kraj: Tržič - Krk,Klimno

OdgovorNapisal/-a acvnuk » Sr Feb 22, 2012 15:50

Brane40 se mi je zdelo, sej Texa je treba nonstop mal j . . . ., drugače bo on nas! :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Sr Feb 22, 2012 17:44

NT, BMW je kar OK, kadar je motorno kolo - recimo tale spodaj :wink:

Slika

Pa tegale spodaj imam tudi v lepem spominu (klik na sliko...).
Slika

Tale športna različica http://www.youtube.com/watch?v=CJgxMoDn8VA sicer ni več na BMW motor, ampak...
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Sr Feb 22, 2012 17:46

Jooooojjjjj MT, sedaj pa si res usekal po glavi našega NT s sliko tega motorja... :D :D :lol: Iztok, pa le ni vse tako slabo iz južne Bavarske, kajne? :wink:

Čeprav meni pa ravno BMW motorji ne gredo v račun in ga nikoli ne bi kupil. Sem jih nekaj poskusil, pa mi niso nič kaj posebej... GS se sicer lepo pelje, a kaj ko je hudič tako grd. :evil:
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Sr Feb 22, 2012 18:57

Midva z Mic-Tic -om sva v 80-tih letih prejšnjega stoletja imela najprej skupen BMW R-45 in potem R-65. On kot študent bi imel motor, ni pa še bil kreditno sposoben, na koncu sva se dobro zmenila in imela motor oba, vozil ga je pa vsakič tisti od naju, ki ga je bolj rabil.

Ni bilo čisto enostavno, ampak kot lahko opazite, se z Mic-Ticom nisva skregala okrog tega...

Oba motorja sta se vozila vse leto, tudi pozimi in na leto mislim da je bilo z njim prevoženik med nekje med 30 in 40 tisoč km. Zlasti pogon z gredjo je bilo po mojem lažje vzdrževati čez kakšno sol pozimi kot verigo. Reč je bila dovolj hitra in udobna (za tiste čase in tiste denarje) in zlasti na zanesljivost ni bilo pripomb. Verjetno je bila zanesljivost teh motorjev eden od razlogov, da so jih nabavljali tido za policiste.
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » Sr Feb 22, 2012 21:23

Se bom vzdržal komentarja, saj resnico pa vam je že NT napisal :twisted: :twisted:
Nazadnje spremenil Tex, dne Sr Feb 22, 2012 21:49, skupaj popravljeno 1 krat.
SlikaSlika
“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
pale
Admiral
Kraj: ˇljubljana

OdgovorNapisal/-a pale » Sr Feb 22, 2012 21:31

vozil sem suzuki 850 gs kardan imel sem 75 kil in ko mi je padel po tleh ga nisem pobral,bilo je leta mislim 1986 in je bil takrat eden redkih motorjev na kardan .nisi pa smel prehitro dodati gas v ovinku ker te je spdneslo,bmw 100k ga je kupil moj na žalost pokojni prijatel Janez bil je prvi motor v bivši jugi perla bela .
pa še to zame je bmw najboljši avto tudi glede vzdrževanja ,trenutno vozim A6 naslednji je 525
Uporabniški avatar
jonyyy
Viceadmiral
Kraj: primorska

OdgovorNapisal/-a jonyyy » Sr Feb 22, 2012 22:20

brane40 napisal/-a:
Tex napisal/-a:http://www.chrysler.com/en/2012/town-country-touring/performance/

želim ti dober nakup...

Joj samo ne mi s Chryslerjem Tex :roll: . Enkrat sem ga rental v Ameriki, pa me je po par sto kilometrih zaradi neudobnega sedeža tako bolel hrbet, da sem komaj prilezel iz avta... vozne lastnosti ima pa kot karjola... Američani nimajo pojma o avtomobilih :twisted:
od vseh avtov kar jih imam pri hiši in sem jih vozil , po udobju še vedno zmaga chrysler voyager. o vzdrževanju da negovorim sploh . ima 400k kilometrov in menjal sem zadnji ležaj , končnike.
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Če Feb 23, 2012 07:02

Jaz pa imam na svojem 450K in sem dele dol jemal in jih nazaj v trgovino nosil, da so jih naprej prodajali. :roll:
Guma je guma, zaenkrat.
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » Če Feb 23, 2012 07:30

janadino napisal/-a:Jaz pa imam na svojem 450K in sem dele dol jemal in jih nazaj v trgovino nosil, da so jih naprej prodajali. :roll:

A zato so danes rezervni deli tako zanič, jaz bedak pa vedno mečem krivdo na Kitajce namest na Serjance. :idea:
lpg
https://medisken.si
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » Če Feb 23, 2012 08:35

gregor.n napisal/-a:
janadino napisal/-a:Jaz pa imam na svojem 450K in sem dele dol jemal in jih nazaj v trgovino nosil, da so jih naprej prodajali. :roll:

A zato so danes rezervni deli tako zanič, jaz bedak pa vedno mečem krivdo na Kitajce namest na Serjance. :idea:
lpg

Fanta govorimo o Avtomobilih, ne o Bagrih pa Kolesih ;)
SlikaSlika

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov