Samo v vednost AHV iz Vrhnike
Moderatorji: moderator2, moderator
brane40 napisal/-a:Tex napisal/-a:http://www.chrysler.com/en/2012/town-country-touring/performance/
želim ti dober nakup...
Joj samo ne mi s Chryslerjem Tex. Enkrat sem ga rental v Ameriki, pa me je po par sto kilometrih zaradi neudobnega sedeža tako bolel hrbet, da sem komaj prilezel iz avta... vozne lastnosti ima pa kot karjola... Američani nimajo pojma o avtomobilih
Brane40, samo toliko tudi sam vozim Chrysler Grand Voyager pa sem z njim zelo zadovoljen, prej sem imel tudi Bmw serije 3 pa sem se s severa Nemčije vedno vrnil polomljen, je pa res da je avto imel športne sedeže in zaradi tega sedaj ne bom posplošil da so vsi Bmw-ji pač neudobne švabske gajbe! Vse je odvisno od opreme avtomobila, podvozja, sedežev. . . se strinjaš?
Se strinjam. Brez veze je na podlagi ene same vožnje ocenjevat celo znamko... tisto zgoraj sem napisal bolj za šalo in provokacijo (čeprav me je hrbet res bolel kot svinja).
Vsak ima pač svoj okus in s takšnimi posplošenimi ocenami se hitro komu zameriš. Zase lahko povem, da sem prevozil že nešteto kilometrov z BMW-ji, Audiji, Mercedesi... pa se mi vožnja ravno z BMW-ji najbolj dopade.
Vsak ima pač svoj okus in s takšnimi posplošenimi ocenami se hitro komu zameriš. Zase lahko povem, da sem prevozil že nešteto kilometrov z BMW-ji, Audiji, Mercedesi... pa se mi vožnja ravno z BMW-ji najbolj dopade.
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
NT, BMW je kar OK, kadar je motorno kolo - recimo tale spodaj
Pa tegale spodaj imam tudi v lepem spominu (klik na sliko...).
Tale športna različica http://www.youtube.com/watch?v=CJgxMoDn8VA sicer ni več na BMW motor, ampak...
Pa tegale spodaj imam tudi v lepem spominu (klik na sliko...).
Tale športna različica http://www.youtube.com/watch?v=CJgxMoDn8VA sicer ni več na BMW motor, ampak...
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Jooooojjjjj MT, sedaj pa si res usekal po glavi našega NT s sliko tega motorja...
Iztok, pa le ni vse tako slabo iz južne Bavarske, kajne?
Čeprav meni pa ravno BMW motorji ne gredo v račun in ga nikoli ne bi kupil. Sem jih nekaj poskusil, pa mi niso nič kaj posebej... GS se sicer lepo pelje, a kaj ko je hudič tako grd.
Čeprav meni pa ravno BMW motorji ne gredo v račun in ga nikoli ne bi kupil. Sem jih nekaj poskusil, pa mi niso nič kaj posebej... GS se sicer lepo pelje, a kaj ko je hudič tako grd.
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Midva z Mic-Tic -om sva v 80-tih letih prejšnjega stoletja imela najprej skupen BMW R-45 in potem R-65. On kot študent bi imel motor, ni pa še bil kreditno sposoben, na koncu sva se dobro zmenila in imela motor oba, vozil ga je pa vsakič tisti od naju, ki ga je bolj rabil.
Ni bilo čisto enostavno, ampak kot lahko opazite, se z Mic-Ticom nisva skregala okrog tega...
Oba motorja sta se vozila vse leto, tudi pozimi in na leto mislim da je bilo z njim prevoženik med nekje med 30 in 40 tisoč km. Zlasti pogon z gredjo je bilo po mojem lažje vzdrževati čez kakšno sol pozimi kot verigo. Reč je bila dovolj hitra in udobna (za tiste čase in tiste denarje) in zlasti na zanesljivost ni bilo pripomb. Verjetno je bila zanesljivost teh motorjev eden od razlogov, da so jih nabavljali tido za policiste.
Ni bilo čisto enostavno, ampak kot lahko opazite, se z Mic-Ticom nisva skregala okrog tega...
Oba motorja sta se vozila vse leto, tudi pozimi in na leto mislim da je bilo z njim prevoženik med nekje med 30 in 40 tisoč km. Zlasti pogon z gredjo je bilo po mojem lažje vzdrževati čez kakšno sol pozimi kot verigo. Reč je bila dovolj hitra in udobna (za tiste čase in tiste denarje) in zlasti na zanesljivost ni bilo pripomb. Verjetno je bila zanesljivost teh motorjev eden od razlogov, da so jih nabavljali tido za policiste.
Correct me if I am wrong, please.
Se bom vzdržal komentarja, saj resnico pa vam je že NT napisal

Nazadnje spremenil Tex, dne Sr Feb 22, 2012 21:49, skupaj popravljeno 1 krat.

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
vozil sem suzuki 850 gs kardan imel sem 75 kil in ko mi je padel po tleh ga nisem pobral,bilo je leta mislim 1986 in je bil takrat eden redkih motorjev na kardan .nisi pa smel prehitro dodati gas v ovinku ker te je spdneslo,bmw 100k ga je kupil moj na žalost pokojni prijatel Janez bil je prvi motor v bivši jugi perla bela .
pa še to zame je bmw najboljši avto tudi glede vzdrževanja ,trenutno vozim A6 naslednji je 525
pa še to zame je bmw najboljši avto tudi glede vzdrževanja ,trenutno vozim A6 naslednji je 525
od vseh avtov kar jih imam pri hiši in sem jih vozil , po udobju še vedno zmaga chrysler voyager. o vzdrževanju da negovorim sploh . ima 400k kilometrov in menjal sem zadnji ležaj , končnike.brane40 napisal/-a:Tex napisal/-a:http://www.chrysler.com/en/2012/town-country-touring/performance/
želim ti dober nakup...
Joj samo ne mi s Chryslerjem Tex. Enkrat sem ga rental v Ameriki, pa me je po par sto kilometrih zaradi neudobnega sedeža tako bolel hrbet, da sem komaj prilezel iz avta... vozne lastnosti ima pa kot karjola... Američani nimajo pojma o avtomobilih
gregor.n napisal/-a:janadino napisal/-a:Jaz pa imam na svojem 450K in sem dele dol jemal in jih nazaj v trgovino nosil, da so jih naprej prodajali.
A zato so danes rezervni deli tako zanič, jaz bedak pa vedno mečem krivdo na Kitajce namest na Serjance.![]()
lpg
Fanta govorimo o Avtomobilih, ne o Bagrih pa Kolesih

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov