Prevoz Zadar-Ljubljana
Moderatorji: moderator2, moderator
Prevoz Zadar-Ljubljana
Pozdravljeni,
Zanima me, če gre kakšen član v ponedeljek 31.10 iz Zadra do Slovenije, Ljubljane. Z družbo gremo jadrat, vendar bo moral kolega en dan prej končati in iti domov. V imenu kolega prosim za prevoz, če ima kdo namen iti v tej smeri naj prosim kontaktira na ZS ali telefon 041 474 984
Lp Tadej
Zanima me, če gre kakšen član v ponedeljek 31.10 iz Zadra do Slovenije, Ljubljane. Z družbo gremo jadrat, vendar bo moral kolega en dan prej končati in iti domov. V imenu kolega prosim za prevoz, če ima kdo namen iti v tej smeri naj prosim kontaktira na ZS ali telefon 041 474 984
Lp Tadej
gregor.n napisal/-a:Rider666, a ti kake privat fure z avionim ponujaš, ker jaz bi si pr teb kr letno karto za Zadar kupu, če je možno, sej je skor cenej kot cestnina.![]()
lpg
jaja sm zajebu, maš pa opcijo zadar pula kar se še vedno splača. Jaz v sezoni plačujem okoli 28€ pozimi pa okoli 25€, je pa odvisno na kak dan naletiš, maš karte tudi po 40€
Glede zadar brnik sem pa pomešal z Podgorico!
- bluesky
- Viceadmiral
- Kraj: Ljubljana Šentvid
- Kontakt:
http://www.nik.hr/prodaja_karata/avionske_karte.asp
Na hitrco našel enega ponudnika. Po mojem občutku kar poceni. Ampak 25€ pa le nisem našel !
Na hitrco našel enega ponudnika. Po mojem občutku kar poceni. Ampak 25€ pa le nisem našel !
BlueSky
gregor.n napisal/-a:Ne vem zakaj bi se vozu iz Zadra v Pulo če je tip iz Ljubljane.
Je pa ugodno, če se nekdo hoče prvič peljat z avionom in to za 25Eur.
Sej sm reku da sm zajebu, k sm mislu da pelje na brnik iz zadra sem pomešal podgorica brnik, meni se pa splača it zadar pula, ker imam iz pule še 45minut vožnje do doma!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta