Gliser s kabino? Kaj kupiti?
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
ah ne. zaenkrat bom kar vztrajal naj popravijo. prvenstveno sicer hočem da mi popravjo motor in globinomer, pol bom pa ostale drbnarije reševal.
sej zdej bo glih tolk ur da bo treba servis narest pa bo moral olje zamejat če bo hotel tist pr motorju popravt pa se bom losal prvega servisa. sam filter bom plačal (bom najprej vidu ker mi bo sigurno hotu kar olje zaračunat ap bom rekel opa bato..).. če bo tko bo pa tud nekej ane.
sej zdej bo glih tolk ur da bo treba servis narest pa bo moral olje zamejat če bo hotel tist pr motorju popravt pa se bom losal prvega servisa. sam filter bom plačal (bom najprej vidu ker mi bo sigurno hotu kar olje zaračunat ap bom rekel opa bato..).. če bo tko bo pa tud nekej ane.
Veritas et Aequitas
bolid napisal/-a:Nikjer nisem zasledil(mogoče sem spregledal),katera firma pa je prodala ta čolen
to je firma Atal iz Celja. tako da če je možno se je ogni. ker poprodaja je katastrofaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalna. meni še vedno niso ničesar popravli pa je prva napaka stara že 2 meseca.
aja pa še to, mi lahko kdo pove koliko ojrov približno pride ta prvi servis za Merc. menja se baje samo olje in filter, olja v peti pa ne. da mam malo orientacije..
hvala in lp
Veritas et Aequitas
Menjaj tudi del olja v peti!!! Še vsakemu sem po 20 urah odvil spodnji vijak, da vidiš kakšno je olje. Če je kristalno zeleno in na magnetku ni nič kovinskega prahu, potem ga lahko takoj vrneš nazaj, manjkajoče olje (cca. 1 dcl) pa doliješ kar v posodico na motorju... Če pa opaziš v olju kakšno liso ali špene, potem absolutno menjaj vso olje... Mora pa barka zaradi tega obvezno na suho...
LP
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov