3. BELI DAN MORJEPLOVCEV 2012
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
Blo je super kot vedno. Pohvale organizatorjem in vsem ki ste prišli. Čakam še @tamala, da nalepi kakšno sliko, samo upam da je dala film v fotoaparat preden je šla slikat.
@Admin, tebi pa vsaka čast. V cca 2 urah je že tako dobro smučal, da so pred njim kar v jarek skakali. Tukej gre pa zasluga tudi učiteljicam in publiki, ki smo ga spremljali in navijali iz varne razdalje pred kočo.
@Evovii je dobro tole predlagal s spanjem in dvodnevnim smučanjem. Kavcija obvezna na TRR Morjeplovca.
@Admin, tebi pa vsaka čast. V cca 2 urah je že tako dobro smučal, da so pred njim kar v jarek skakali. Tukej gre pa zasluga tudi učiteljicam in publiki, ki smo ga spremljali in navijali iz varne razdalje pred kočo.
@Evovii je dobro tole predlagal s spanjem in dvodnevnim smučanjem. Kavcija obvezna na TRR Morjeplovca.
V8 + Jet drive
dule napisal/-a:Super ste se imeli.
Očtno je pa bolje -ne se prijavit in se prikazat, kot pa - se prijavit in MENE NI!
Fantje tukaj bo treba uvest malo več resnosti. Prijavljenih je bilo cel kup na koncu pa jih pride malo manj kot polovica. Ali se sploh zavedate kakšne probleme povzročite s tem organizatorju???? Glede na trenutno stanje bi predlagal adminu, da se uvede delno predplačilo, ker to ne pelje več nikamor. Tko kot je Mike napisal, odpre se TRR od Morjeplovca in gor se nakazuje denar (npr 10EUR za rezervacijo). V kolikr te ni bomo pač ostali pili na tvoj račun
Veter v laseh, travarca v zobeh 
ja me pač ni blo zarad višje sile-ne me zdaj j....še vi
ja sej vem,da sem zajebu,ko me ni blo,ampak to sem naredu zanalašč,da organizatorja nardim živčnega,pa še CC se mi je prišparal:lol:
to da je treba denar pobrat pred dogotkom,govorim že dve leti,to velja tud za ruto in če se to ne bo v kratkem zgodilo,bom mogu prešaltat na rjuhe kot moj pomočnik,ker dnarja v blagajni enostavno ni več
zdaj pa resno-upravni odbor naj skliče sestanek,pa da enkrat dokončno določimo,kako delat v naprej ta srečanja in sestanke,ker pri dnarju se res
skor vedno zalomi in je bilančno stanje vedno ogroženo,z CARjem pa pol delava čudeže.
dejmo se dobit drug teden zvečer na Trojanah,lahk že kr v ponedeljek ob 19,če ne pa admin ti določ
ja sej vem,da sem zajebu,ko me ni blo,ampak to sem naredu zanalašč,da organizatorja nardim živčnega,pa še CC se mi je prišparal:lol:
to da je treba denar pobrat pred dogotkom,govorim že dve leti,to velja tud za ruto in če se to ne bo v kratkem zgodilo,bom mogu prešaltat na rjuhe kot moj pomočnik,ker dnarja v blagajni enostavno ni več
zdaj pa resno-upravni odbor naj skliče sestanek,pa da enkrat dokončno določimo,kako delat v naprej ta srečanja in sestanke,ker pri dnarju se res
skor vedno zalomi in je bilančno stanje vedno ogroženo,z CARjem pa pol delava čudeže.
dejmo se dobit drug teden zvečer na Trojanah,lahk že kr v ponedeljek ob 19,če ne pa admin ti določ
Lp CC
lejga lipnika, zdej k je ostal pa par evrou u blagajni, bi se pa on na Trojanah dobu, in to kar takoj u ponedeljk, da se svežih krofov naje
Škoda,da beseda nič več ne pomeni...sami nabijači (pa trenutno ne leti tole na nikogar) je pa res treba pobrat po 20eu... !
Če ne zaradi drugega, da bomo lahko rekli,tu na forumu ta je pa faca, je dal za rundo pa ga sploh ni
ne pa ta nas je nategnu smo moral zalagat...
Škoda,da beseda nič več ne pomeni...sami nabijači (pa trenutno ne leti tole na nikogar) je pa res treba pobrat po 20eu... !
Če ne zaradi drugega, da bomo lahko rekli,tu na forumu ta je pa faca, je dal za rundo pa ga sploh ni

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Tex men je trenutno čist vseen kje se dobimo ker nič ne jem pa ne pijem,da bom poleti lahk zglisiral
če je še kaj denarja kje drugje ne vem,v blagajni pa hranim še za hude cajte točno 65 eurov
v glavnem važno je,da je beli dan uspel in da so se vsi prisotni imeli luštno,vsem nam ki pa nas ni blo je pa sigurno žal
važno je da bomo od zdaj naprej stvari vzelo bolj resno
če je še kaj denarja kje drugje ne vem,v blagajni pa hranim še za hude cajte točno 65 eurov
v glavnem važno je,da je beli dan uspel in da so se vsi prisotni imeli luštno,vsem nam ki pa nas ni blo je pa sigurno žal
važno je da bomo od zdaj naprej stvari vzelo bolj resno
Lp CC
Zelo sem vesel, da je srečanje na snegu uspelo. Ta teden sem zaj...al dve taki žurki in ko ste me klicali iz prizorišča, sem kot že toliko krat , zaprisegel, da sem zadnjič skoz spustu tako stvar. U, kako boli, ko vidiš kako je bilo fajn.
Ampak ni šlo. Mogoče vam bom enkrat povedal, da tudi na kulturni dan padajo težke odločitve-v glavnem se je dobro končalo.
Glede akontacije ob prijavi se strinjam, ker sem tudi sam bil v strahu novembra, a se je takrat odlično izteklo ( mimogrede-za letos je plac že rezerviran).
Lep pozdrav!
Ampak ni šlo. Mogoče vam bom enkrat povedal, da tudi na kulturni dan padajo težke odločitve-v glavnem se je dobro končalo.
Glede akontacije ob prijavi se strinjam, ker sem tudi sam bil v strahu novembra, a se je takrat odlično izteklo ( mimogrede-za letos je plac že rezerviran).
Lep pozdrav!
mile
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
Saj tudi med nami je vedno več tišlerjev še več pa onih na K.... .
Absolutno se strinjam, da se pobira akontacija.
Na beli dan se nisem prijavil in tudi nisem nič komentiral, ker sem vedel, da zaradi službenih dolžnosti ne bom mogel priti. Tolažim se s tem, da sem bil na prvem. Saj veste prvega ne pozabiš nikoli.
Absolutno se strinjam, da se pobira akontacija.
Na beli dan se nisem prijavil in tudi nisem nič komentiral, ker sem vedel, da zaradi službenih dolžnosti ne bom mogel priti. Tolažim se s tem, da sem bil na prvem. Saj veste prvega ne pozabiš nikoli.
Morje da in morje vzame.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov