srečanje ljubiteljev ribolova na morju v Mesing baru v Mengš
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Re: re
robbie napisal/-a:Marjan,hvala za obrazlozitev.
....
Ne vem, mogoce mi zato ne uspe, ker delam na MACu in ker ne uporabljam miske, ampak drsno ploskev,vseeno hvala za tvojo obrazlozitev in trud.
lp
R
Jaz nimam izkušenj z Maca iz zadnjega časa; čisto mogoče je da je bil začetni problem v tem, da tista drsna ploskev nima ekvivalenta desne tipke in/ali Mac ne kontekstualnega menija na desni tipki - za te okoliščine moj opis torej ni uporaben.
(Ne pomeni nujno, da butasti razvijalci za Mac tega ne znajo narediti, lahko da jim kakšna pravna zaščita tega ne dovoli...)
V glavnem, tule je prikaz, kako pripraviš Maca s sledilno ploščico, da pokaže kontekstualni meni, ki sem ga imel v mislih, ko sem pisal o pritisku na desno tipko miške.
Ne vidim pa, zakaj je bilo treba koga zbadati zaradi Mac-a, namesto da pomagamo.
V glavnem, poznam marsikoga, ki mu gre stalno odkrivanje napak in nameščanje popravkov (zaradi česar se prostor, ki ga zaseda samo mapa Windows približno na tri leta podvoji...), da se izogiba najbolj popularnim računalniškim okoljem ne toliko zato, ker so bolj ranljivi, ampak zato, ker so za pisce zlonamerne programske opreme bolj privlačna tarča.
Moja zobozdravnica je bila zelo ne-navdušena, ko se ji je PC, na katerem je bila med posegom na pacientu prikazana po e-pošti prejeta rentgenska slika (ortopan) pacientovega zobovja, resetiral zaradi samodejnega nameščanja popravkov. Pacient je bil še manj navdušen.
Ko sem postavil vprašanje (kar na visoki ravni) podpori na M$, sem po nekaj pavze za razmislek dobil odgovor, da je gospa zobozdravnica ravnala v nasprotju z licenčno pogodbo za M$ izdelek, kjer piše (ali je vsaj takrat pisalo - sem pogledal
Nič o tem, kako poskrbeti, da se to ne bo dogajalo, pa bo gospa vseeno imela razumno 'up to date' računalnik in pritivirusnik, da bo uporaba e-pošte za sprejem rentgenskih posnetkov na njem razumno varna.
Tehnologija, ki jo gospa uporablja in spremljanje razvoja na področju zobozdravstva ne daje dosti časa, da bi ji človek naložil, naj postane še sam svoj mojster za okolje Windows.
Nekateri od takih so zato nabavili Maca. Koliko je njihovo zaupanje vanj utemeljeno, je druga zgodba, ampak ni nujno, da so vsi lastniki Macov snobi.
Odziv prizadetega je bil pa res malo nezrel. Ampak to, da je kdo mlad (in zaletav), čas ponavadi pozdravi.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
MAC
Niso lepe besede...škoda, da se forum tako popacka....
B9
B9
Apeliram na tiste, ki se imate za povprečno inteligentne in povprečno vzgojene, da govor na tako nizkem nivoju pač ignorirate... Vsak bedak se naveliča svojega mlatenja prazne slame, če vidi, da s tem ni nikogar prizadel oziroma ga damo vsi skupaj na "ignore"... Brez pogrevanja, brez česarkoli... Si pa lahko mislimo svoje, in si tudi mislimo!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov