OdgovorNapisal/-a mungo » Po Avg 20, 2012 13:28
Vsako selo ima vaške "originale".
Da vas pomirim: pred leti sem v Pagu pred hotelom reševal gliser od lastnika diving centra (Hrvata), ko mu ga je nek imbecil ravno ko sem prihajal odrezal z veza, pa ni da bi ga tisti moment kdo potreboval.
Tipa sem napizdil, on je potegnil nož, jaz sem imel tudi enega, potem sva ugotovila da je moj daljši, pa je bil mir. Lahko bi bila pa jeba. Maš budale povsod, samo malo moraš pogledati okoli sebe.
S čolnom se vlačimo naokoli ze 11let, s tem da malo potujemo naokoli, vsake 5-7 dni gremo v "bazo" zamenjat cunje, malo očistit, pa spet v lajf. Dali smo skozi od Paga (zaliva) do Žirja, kar za 5.10m kabinca ni slabo, spali smo "na divje", po vaških, mestnih vezih, zelooo redko v kaksni marinci, pa moram reči da še nisem naletel da bi mi kdo hotel kaj slabega. Res pa je da vedno malo povprasam ce koga kaj moti ce se tu vežem, pa do zdaj ni še nobenega.
Verjamem pa, da imajo marsikje poln kujac turistov (ja, tudi slovenskih), pa ne zaradi politike ampak ker se obnasajo kot svinje. Enkrat je ze mene prijelo da bi koga nametal, ko so v Metajni, kjer smo prenocevali krulili pozno v noc, potem so sli na pomol, se pokozlali tri metre od colna, kar je seveda blagohotno zaudarjalo, potem je za pol ure potihnilo, potem pa je na nek balkon v drugem nadstropju (ob cca pol stirih zjutraj) prilezel zavaljen stajerc v gatah in zacel trobiti s trobento. Glas razuma v obliki moje zene mi je preprecil nocno plezanje, ampak dejstvo je da je vsakega heca enkrat konec. Konec koncev ljudje ki tam zivijo gredo zjutraj na siht, ne zivijo vsi od 3 mesecev turizma.