Seznam trgovin, kjer lahko kupimo vse kar je povezano z navtiko. Vključeni so slovenski in ostali svetovni trgovci ter tudi navtične internetne trgovine.
Prosil, bi če navedete katere trgovine z jadralski oblačili poznate. V mislih imam tehnična oblačila (jakne, hlače, škornje...) ne lepih polo majic za zvečer
Henry LLoyd je v kristalni palači, ampak po napisih na spletu zapirajo. Kako je z ostalimi firmami?
predraga za v vodo je bla...je doma v omari,žena se pa neki kopa v morju za božič...OKŽ ljubav je obojestranska OK je pa tko, da je pisalo, da diha,da drži mislim da 6000 mm vodnega stolpca..za najine potrebe ok
Letos v zimskih mesecih kupil Gill-ovo obleko v Sailing Pointu za zelo spodobno ceno.
Glede na to, da sem jo lahko dobro preizkusil pred nakupom je bilo vredno tistih par evrov razlike do v UK naročene in po pošti prejete variante.
Mojo 'standardno' trgovino s takimi zadevami so pred kakega pol leta zaprli. Ker v zadnjem času niso zaprli samo tiste, nisem upal brez preverjanja pisati za še kakšno, za katero sem včasih vedel, in zato potem 'držal kljun'.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...