Nakup 7m plovila nasveti
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Že vem o katerem govoriš, žal zs nimam več...
Če se prav spomnim, je bila cena kar ugodna, napram drugim, je pa res, da si ti takrat navedel kar nekaj stvari, ki so te motile.
Pa pustiva sedaj to, te dve plovili, sta res v mnogo boljšem stanju...
za prvega dam garancijo...
za drugega dam le informacije in kontakt...
Če se prav spomnim, je bila cena kar ugodna, napram drugim, je pa res, da si ti takrat navedel kar nekaj stvari, ki so te motile.
Pa pustiva sedaj to, te dve plovili, sta res v mnogo boljšem stanju...
za prvega dam garancijo...
za drugega dam le informacije in kontakt...
No da počasi temo zaključimo. Hvala vsem in predvsem Navtiku borutu ki mi je pokazal 2452 in ostalim, ki ste mi povedali kaj in kako zakaj HT čeprav sem se zaljubil ze v tega iz Borutovega oglasa. Unega na murterju bay 2305 sem po 2. ogledu odmislil. Zakaj na zs če koga zanima. No pa sem ga šel gledat v ZG a se ata ni dal.Imel je podrt motor pa je rekel, da ga sestavi in proda za 11000.Z vsem. Navigacija neka huda, motor 5.7 900 ur, čoln letnik 95.Ga klicem čez 2 dni recem da dam 10000 eur in reče; "Moze al bez navigacije i sam do kraja sastavi".NEMOZE recem. Lahko brez navigacije ampak sestavite ga pa kar, da lahko probamo motor.Potem nekaj kvackava in kar sredi pogovora pravi da da za 11000 bez navigacije in sastavljen mootor.Si mislim; ko pridem z 10k eur gor mi bos itak prodal.Se pa že prej na mornarju tudi gledal drugega 2452
Samo mi je bilo prevec. Ne dam toliko.In je konec avgusta ze sam spustil ceno v ogasu ki mi je bila sprejemljiva.Zaenkrat deluje bp.Smo tud pluli v soboto. Slike so v naša plovila.
Samo mi je bilo prevec. Ne dam toliko.In je konec avgusta ze sam spustil ceno v ogasu ki mi je bila sprejemljiva.Zaenkrat deluje bp.Smo tud pluli v soboto. Slike so v naša plovila.
Nazadnje spremenil cibro, dne Ne Sep 27, 2015 12:44, skupaj popravljeno 2 krat.
- habibi Vll
- Admiral
Roberth1 napisal/-a:Kakšno je mnenje za barko Gobbi 23 cabin l.96.
Ali zadošča en motor 5.7, ali je bolje, da sta dva (kar je v večini primerov).
Več kot dovolj ti je 5.7 za Gobi.Npr,5.0 MPI imajo tudi Bajl.28,sem se vozil pa kar gre,bolj bi njemu pasal 5.7.Tako,da na 23-ki 5.7 GSI ta prav stroj.
mašinfirer
Roberth1 napisal/-a:Ker je šel lastnik v onostranstvo in so tostranske zadeve še odprte.
Lastnik naj si poišče odvetnika/co, ki bo zadeve hitrejše speljal/a na sodišču glede dedovanja. Tako je naredila tudi bivša lastnica našega plovila in je bilo rešeno v cca 2 mesecih odkar je "prijela" zadevo v roke odvetnica (v Zadru) s tem, da je uredila tudi vse papirje za prepis.. strošek je bil mislim, da cca 500 EUR.
aleks09 napisal/-a:Roberth1 napisal/-a:Ker je šel lastnik v onostranstvo in so tostranske zadeve še odprte.
Lastnik naj si poišče odvetnika/co, ki bo zadeve hitrejše speljal/a na sodišču glede dedovanja. Tako je naredila tudi bivša lastnica našega plovila in je bilo rešeno v cca 2 mesecih odkar je "prijela" zadevo v roke odvetnica (v Zadru) s tem, da je uredila tudi vse papirje za prepis.. strošek je bil mislim, da cca 500 EUR.
ni samo to, problem je ker ni soglasja vseh dedičev!
in motor ne vžge...
- habibi Vll
- Admiral
- habibi Vll
- Admiral
Plovilo je predmet dedovanja,pa še dva lastnika naj bi bila.To se lahko vleče in vleče,če je to v SLO.Odvisno pa je tudi,kak je dogovor med dedičema,če se oba strinjata s prodajo in predvsem s ceno,saj veste kako je to pri nas,za 5 centov bi se pravdali v neskončnost.Čas pa beži in nova sezona se bliža.
mašinfirer
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti