Brisale so se že prej in se bodo še naprej tiste stare objave slik, ki jih zagotovo nihče ne gleda! Torej nekaj, kar si objavil pred nekaj meseci in več...
Novi Fosil ne praznuje
Moderatorji: moderator2, moderator
PROTESTIRAM jaz pa sem pogledal babe na 123. in na 23. in na 45. strani zdej je pa kurc to.tam 300 taužnt postov pederisanja in jebanja v glavo pa ostaja.Mene so fukal po dolgem in počez ,ko sem Pobesnelo kobilo prdajal, je pa kr ostajalo.Žal mi je za vsake izbrisane joške ,ki so dvigovale vrednost foruma.
Polančev Iztok
Polančev Iztok
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kraj: LJ-CRES
- Kontakt:
NOVI FOSIL napisal/-a:Admin,
Spoštujem tvojo odločitev. Od sedaj naprej ne objavljam več šal.
Nihče ti ni prepovedal objavo šal. Samo zadevo je treba postaviti v zdrav razum in pa kot sem napisal, vse šale objavljaš v eno temo. Tako ne bo šlo nikomur nič v nos, kdor hoče bo prebral, kdor ne, pa ne bo.
Enako nam Tex redno servira luštne punce, pa vse štima! Samo še enkrat, če je več vicev na enkrat, gre to vse skupaj v ENO temo!
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kontakt:
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kontakt:
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kontakt:
Naziv dobiš na osnovi števila kakršnih koli objav. Nekateri objavljajo samo smeške. Sam nisem niti malo obremenjen z nazivi. Mi je vse eno kaj sem- tudi desetnik je v redu samo da je človek pravi za tem nazivom. Važno je da smo gor kolegi, ki včasih razumejo kako šalo, ko pa bomo na vodi bomo si bomo nesebično nudili pomoč in se lepo družili. Kdor želi na forumu graditi kariero se mi smili. Nekateri zgubijo kompas na forumu. Razumem da smo vsi nestrpni in želimo čim prej na vodo, toda vremenske razmere nam krojijo usodo. Z pomladjo prihajajo lepši dnevi. Trava je že dobila federčke, pa kako luštno bejbo ….
Prvoaprilske šale so za nami in gremo v nove zmage. Več ljudi več ve.
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kontakt:
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost