Yamaha F80 - povečanje moči
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Spet bo ravno slovenec pogruntal kako in kaj (kot v mnogih drugih temah na tem forumu), ter poučil milijonekrat večje navtične nacije,
ali - verjamite da bi to pogruntali italijani nemci francozi če ne ti pa "nerazviti" rusi poljaki...
na mercury 1000ccm 4 valjnem je treba iz 40 na 60 zamenjat elektroniko - čudno da ne gre samo s filtrom ali 1 žico
ali - verjamite da bi to pogruntali italijani nemci francozi če ne ti pa "nerazviti" rusi poljaki...
na mercury 1000ccm 4 valjnem je treba iz 40 na 60 zamenjat elektroniko - čudno da ne gre samo s filtrom ali 1 žico
Nazadnje spremenil kondor88, dne Sr Avg 24, 2016 14:26, skupaj popravljeno 1 krat.
elbarto napisal/-a:pri mojem ( cestnem) motorju sem z prekinitvijo ene žice iz snopa ki vodi v ecu iz 118 dobil 128 konjev...
LP!
Pozabil sem povedati bistvo, kar je tudi nit te teme..
pri luftfiltru je treba vzeti dol blokado pretoka, ki iz velike luknjo dela malo.
Inžinerji so po moje razvili motor, ki je super, potem so prišle pa eko norme ( hrup, co2) in jih je bilo treba nekako doseči. In motor je dihal čez slamico...
prej
kasneje
pravi čudež je, da je z tako malo lufta motor sploh dosegel 118 km ..
Kaj pa pravite na to ponudbo "ČIP TUNING IZVENKRMNIH MOTORJEV"?
http://www.mornar.net/view/ad.asp?ID=206388
Konkretno me zanima za Mercury. Imam MERCURY F40 ELPT EFI, zamenjali so mi elektroniko in sedaj imam 60 KM. Če se da s programiranjem dobiti še kakšnih 10 ali 15 KM, bi bil zelo vesel!
Kako to vpliva na življenjsko dobo motorja?
http://www.mornar.net/view/ad.asp?ID=206388
Konkretno me zanima za Mercury. Imam MERCURY F40 ELPT EFI, zamenjali so mi elektroniko in sedaj imam 60 KM. Če se da s programiranjem dobiti še kakšnih 10 ali 15 KM, bi bil zelo vesel!
Kako to vpliva na življenjsko dobo motorja?
elbarto napisal/-a:elbarto napisal/-a:pri mojem ( cestnem) motorju sem z prekinitvijo ene žice iz snopa ki vodi v ecu iz 118 dobil 128 konjev...
LP!
Pozabil sem povedati bistvo, kar je tudi nit te teme..
pri luftfiltru je treba vzeti dol blokado pretoka, ki iz velike luknjo dela malo.
Inžinerji so po moje razvili motor, ki je super, potem so prišle pa eko norme ( hrup, co2) in jih je bilo treba nekako doseči. In motor je dihal čez slamico...
prej
kasneje
pravi čudež je, da je z tako malo lufta motor sploh dosegel 118 km ..
Rotax je zakon!
Ti je pa pozneje kadil črno ob polnem plinu.
https://vodovod-rh.si/
kasaudio napisal/-a:Na čolnu 4,5m in 250kg ali 6m in 550kg?
Upam da se hecaš.
@kondor88 prosim ne zameri, samo na eni tocki solis pamet in dajes arogantne komentarje v smislu kako kmetje nic ne razumete, potem pa vprasas bedarijo, ki je ne bi vprasal moj sin v OŠ.
Res ne zameri, samo ni ti treba skakati na vsako vejico in piko v zapisih.
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti