honda 40ks trim kupim 2004
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
honda 40ks trim kupim 2004
Kupim trim za honda 40 hp letnik 2004
-
Daki
Te nasvete veljajo za vse morjeplovce:
1. Nikoli ne spricajte noben wd, shampoon, mazila na glavno os od tilta (inox palico ki dviga in spusca motor).
2. Ne dajajte nobeno navticno mast ali antifouling itd.
Ker ce ne upostevate nasvete se umazanija natakne in ko motor spuscate gre ta umazanija notri v tilt in vam zjebe vse (prvo gre tesnilo in pusca olje) s casom pa cela hidraulika...menjava tega kosa pa stane absurdno drago
1. Nikoli ne spricajte noben wd, shampoon, mazila na glavno os od tilta (inox palico ki dviga in spusca motor).
Ker ce ne upostevate nasvete se umazanija natakne in ko motor spuscate gre ta umazanija notri v tilt in vam zjebe vse (prvo gre tesnilo in pusca olje) s casom pa cela hidraulika...menjava tega kosa pa stane absurdno drago
morosito napisal/-a:Te nasvete veljajo za vse morjeplovce:
Razloži kako gre umazanija not, če je to batnica zatesnjena z o ringom, ki prenese velike pritiske. Da se pa o ring stroši je pa največ kriva suha batnica z umazanijo.
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
pajer1 napisal/-a:morosito napisal/-a:Te nasvete veljajo za vse morjeplovce:
Razloži kako gre umazanija not, če je to batnica zatesnjena z o ringom, ki prenese velike pritiske. Da se pa o ring stroši je pa največ kriva suha batnica z umazanijo.
.
Pred o ringom je še čistilec.
Batnico je potrebno čistiti. Trim naj bo spuščen ko ne uporabljas barke.
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
-
Daki
honde do 2008 leta so imeli problem ker je morska voda žrla tilt in celo hidravliko.
so pol začeli serijsko montiravat tiste male žice ki iz cink se zavijejo na tilt....ker pa starejši motorji niso imeli kam zavit vijak so ti vrtali v posebni točki in naredili navoj da bi lahko žico vezali iz glavnega cink protektorja
starejši modeli tega nimajo in niti niso obveščeni
https://postimg.org/image/4omp5tr5p/
so pol začeli serijsko montiravat tiste male žice ki iz cink se zavijejo na tilt....ker pa starejši motorji niso imeli kam zavit vijak so ti vrtali v posebni točki in naredili navoj da bi lahko žico vezali iz glavnega cink protektorja
starejši modeli tega nimajo in niti niso obveščeni
https://postimg.org/image/4omp5tr5p/
-
Daki
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov