Dobro da nas Hrvati še hočejo
Plovila na Hrvaškem - Korona in meja
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: Plovila na Hrvaškem - Korona in meja
Slovenija ima največ okuženih na prebivalca v EU. Dnevno je okuženih je 2.5 krat več kot v Nemčiji.
LP
Boris
Boris
boris1 napisal/-a:Slovenija ima največ okuženih na prebivalca v EU. Dnevno je okuženih je 2.5 krat več kot v Nemčiji.
Logično, saj tudi največ testiramo, primerjaš lahko kvečjemu % okuženih glede na testirane, pa še to je pri različno velikih vzorcih težko primerljivo...
- 1stofficer
- Admiral
Izjeme, kot smo predvidevali: https://www.gov.si/novice/2020-10-14-36 ... slovenije/
Je pa obvezna maska v avtu. No, ta je pa huda
Je pa obvezna maska v avtu. No, ta je pa huda
Ce si sam v avtu ni potrebna, oz z druzinskimi clani.
Kaj pa mi oranžni, a lahko peljemo svoj čoln čez mejo na Hrvaško brez omejitev? Nimam pogodbe z marino, samo vpisni list pač.
Mirno morje in široko obzorje.
Oranžni lahko vstopamo v rdeče regije. Tudi na Hrvaško ni omejitev za vstop kolikor jaz vem...
Čakam na poročilo iz prve roke kako je šlo čez mejo iz Rdeče cone 
Veter v laseh, travarca v zobeh 
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Evo ti jaz napisem, ker me je ravno klical kolega.Na Jelsanah ju z zeno niso pustili preko meje, ker da lahko grejo samo lastniki nepremicnin in ne tudi plovil. Po pogajanjih so odobrili le njemu, ker zena ni lastnik plovila. Ni se dal in se je obrnil ter sel na Starod. Tam brez problema preckala oba.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Pravkar čez Sečovlje - pogledala osebne, vpisni list in pogodbo z marino. Brez problema tudi pri moji, ki ni vpisana kot lastnica
Sem se pa kar mal pajtlal 
-
al
Novokračine. Malce gneče a sam postopek korekten (vpogled v kopijo vpisnega lista plovila in kopijo pogodbe z marino) ter hiter.
- 1stofficer
- Admiral
Jelšane. Gužva kot malkrat sred sezone. Ja, vreme bo lepo in miličniki so kot vedno - dosledni 
Starod, 15min čakanja, slovenskega policista ni bilo, hrvaški samo poskeniral dokumente
Zanima me ali lahko zena in otroci pridejo cez mejo,ker sem samo jaz upisan kot lastnik plovila.
Kot napisano zgoraj - moja ni imela težav s prehodom, nekaterim so pa komplicirali...
LUNA557 napisal/-a:Zanima me ali lahko zena in otroci pridejo cez mejo,ker sem samo jaz upisan kot lastnik plovila.
Iz prve roke naj bi spuščali čez mejo samo lastnike. Družinski člani ne bi smeli biti zraven.
LP
Boris
Boris
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost