Nakup plovila pri Jaanit
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Nakup plovila pri Jaanit
Pozdravljeni. Mene pa zanima, če je kdo že kupil plovilo pri JAANIT oz. AS Nacional Consulting d.o.o. Na netu ne najdem nobenih uporabnih podatkov, oz. mnenj kupcev. Firma je registrirana dobro leto.
Re: Nakup plovila pri Jaanit
sicer sem star ampak tako pomembno ime AS Nacional Consulting d.o.o. ne vem kaj naj si mislim
Trotters Independent Trading Co.
New York - Paris - Peckham

This time next year, we'll be millionaires!
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
camuga9 napisal/-a:Trotters Independent Trading Co.
Poznam človeka, ki je pri njem kupil pred leti Texasa 545, sedaj pa sodelujeta, če je treba dotični čoln komu pokazati.. (potencialnemu kupcu)..
Tudi jaz sem pri Jaanitu hotel kupiti čoln, vendar me vse skupaj nekako odvrača.. Sam čolnov nima na zalogi, in vsega kar oglašuje se ne da videti, oz. doma nima nobenega čolna, da človek vsaj pregleda in pogleda pred nakupom, kako čoln sploh izgleda, pogleda materiale, razporeditev, itd.. In to me odvrača, ker kupujem mačka v žaklju, čolnov pa je tako malo prodanih, da se jih tudi drugje v bližnji okolici ne da pogledati.. Če se motim me popravite, in se opravičujem..
Naročuje ko nakažeš kupnino za polovico čolna in to je to.. Ko čoln prispe nakažeš še preostanek.. Ko sem se konkretno zanimal za določen čoln, me je pošiljal na ogled nekam v južno dalmacijo k neki fizični osebi, to naj bi bilo najbližje..
2x sem mu pisal v zvezi z nakupom, od takrat mi pogosto piše in kliče, če bom naročil, da se sedaj splača, ker bodo šle cene v nebo, in nebo nikoli več tako poceni, bla bla bla, in ostale zgodbice..
Jaz sem doma dokaj blizu, kjer se nahaja, vendar mi to nič ne pomaga tudi če se oglasim pri njemu, ker videt nimaš kaj, razen nekega skladišča..
Sedaj iščem tudi drugje, in če po pravici povem me mineva.. Sedaj sem začel razmišljati tudi o rabljenem kompletu.. Bomo videli kaj spackam do druge sezone..
Klical sem tudi direktno na Poljsko, kjer jih izdelujejo, da bi šel gor ponj, vendar prodajajo samo preko zastopnika, in to je Jaanit..
Tudi jaz sem pri Jaanitu hotel kupiti čoln, vendar me vse skupaj nekako odvrača.. Sam čolnov nima na zalogi, in vsega kar oglašuje se ne da videti, oz. doma nima nobenega čolna, da človek vsaj pregleda in pogleda pred nakupom, kako čoln sploh izgleda, pogleda materiale, razporeditev, itd.. In to me odvrača, ker kupujem mačka v žaklju, čolnov pa je tako malo prodanih, da se jih tudi drugje v bližnji okolici ne da pogledati.. Če se motim me popravite, in se opravičujem..
Naročuje ko nakažeš kupnino za polovico čolna in to je to.. Ko čoln prispe nakažeš še preostanek.. Ko sem se konkretno zanimal za določen čoln, me je pošiljal na ogled nekam v južno dalmacijo k neki fizični osebi, to naj bi bilo najbližje..
2x sem mu pisal v zvezi z nakupom, od takrat mi pogosto piše in kliče, če bom naročil, da se sedaj splača, ker bodo šle cene v nebo, in nebo nikoli več tako poceni, bla bla bla, in ostale zgodbice..
Jaz sem doma dokaj blizu, kjer se nahaja, vendar mi to nič ne pomaga tudi če se oglasim pri njemu, ker videt nimaš kaj, razen nekega skladišča..
Sedaj iščem tudi drugje, in če po pravici povem me mineva.. Sedaj sem začel razmišljati tudi o rabljenem kompletu.. Bomo videli kaj spackam do druge sezone..
Klical sem tudi direktno na Poljsko, kjer jih izdelujejo, da bi šel gor ponj, vendar prodajajo samo preko zastopnika, in to je Jaanit..
Zakaj misliš, da jih je tako malo? 
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Predvidevam, zaradi kakovosti izdelave in materialov..?
Kolko dnarja tolko muzike?
Kolko dnarja tolko muzike?
Mogoce jih je pa tako malo zaradi tega ker zastopnik ni sel v marketing, sejme in da bi imel zalogo?!
Sem bil zraven pri montaži motorja na enega poljskega texaasa nevem ker model, kabino je mel. Vrata za vstop v kabino taka katastrofa za dostop, kot bi v lunarni modul lezel, sam še slabš, not poliester gol samo pobarvan, smrdel pa tako po poliestru v kabini da se oči solzijo. Cel čoln je bil saj tisti nikakav, čeprav zgledal ni tako slabo od daleč. Pač poljak.
bojan11 napisal/-a:Mogoce jih je pa tako malo zaradi tega ker zastopnik ni sel v marketing, sejme in da bi imel zalogo?!
Na mornar.net Jaanit besno oglašuje. Trenutno ima objavljenih 429 plovil. Ker je pač zastonj. Za zalogo pa očitno nima dovolj denarja.
Vrata za v kabino so malenkost širša od tamalega volana. Dodatna oprema bi morala bit mission impossible glasbena podlaga pri lezenju not in ven skozi to špranjo.
Dobro, vrata so mogoce res problem.. Ampak mislim, da to se prezivis..itak ni namenjen za kaksne daljse rute..
Pogledal sem si v izoli 530 cabin, od tega njegovega frenda, ki ga ima..
Kabina niti ni tako slaba, in je v originalu ze tapicirana.. Prilagam sliko..

Ampak v kokpitu, pa je kar utesnjen.. Za 2 mogoce.. Za kaj vec pa je ze guzvanje..
Dodatna oprema pa je itak vse za doplacilo.. V osnovi ga dobis popolnoma golega..
Pogledal sem si v izoli 530 cabin, od tega njegovega frenda, ki ga ima..
Kabina niti ni tako slaba, in je v originalu ze tapicirana.. Prilagam sliko..

Ampak v kokpitu, pa je kar utesnjen.. Za 2 mogoce.. Za kaj vec pa je ze guzvanje..
Dodatna oprema pa je itak vse za doplacilo.. V osnovi ga dobis popolnoma golega..
Vglavnem, sedaj nekaj čekiram Jaanit 645 cabin, 24.000e nov, brez motorja, prikolice, itd.. Vse skupaj na koncu nanese 35.000 do 40.000e.. 530 je enostavno preutesnjen, in brez pricakovane serijske opreme..
Toda še vedno nisem prepričan, ker čolna enostavno nimam kje za videt, da vidim sploh kako ta zadeva zgleda..

Toda še vedno nisem prepričan, ker čolna enostavno nimam kje za videt, da vidim sploh kako ta zadeva zgleda..
Tm na mornarju imajo te s tapicirungo na veliko napisan da je tapecirana kabina. To se mi zdi še kar osnovna oprema.. A je smrdel not po poliestru?
Ne nic ni smrdelo notri.. Kabinica mi je bila od vsega se najbolj vsec, lahko recem za to dolzino super..
530, 645 in 595 imajo v osnovni opremi ze "urejeno" oz. oblazinjeno notranjost..
Kar pa ne velja za vse poljake OSTALIH znamk, ki imajo notri direkt poliester, in smrdijo..
530, 645 in 595 imajo v osnovni opremi ze "urejeno" oz. oblazinjeno notranjost..
Kar pa ne velja za vse poljake OSTALIH znamk, ki imajo notri direkt poliester, in smrdijo..
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov