Gumenjak 4.2m

Vse o gumenjakih

Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino

Jasha
Poddesetnik

Gumenjak 4.2m

OdgovorNapisal/-a Jasha » So Okt 02, 2021 18:57

Pozdravljeni,

Sem nov lastnik gumenjaka 4.2m. Dobil v dar.
Uglavnem da objasnim. Dobil sem ga iz nemčije h vsemi dokumenti in na list papirja spisan da je v dar. Na listju je slikana osebna od lastnika in podpis obeh strani(mene in lastnika)
Kolikor sem gledal potrebujem narediti v sloveniji prepis in tehnični in registeacijo kar ni problema. Je v brezhibnem stanju. Problem imam zgolj v tem kje drufi lastniki gumenjakov puščate čez poletje gumebjake? Namreč na internetu o gumenjakih ni kaj dovolj govora oz. Za najem boje?. Se opravičujem če koga zmoti tema vendar enostavno nisem dobil nobene informacije.

Hvala
Uporabniški avatar
MareC
Admiral
Kraj: Ljubljana... Otok

Re: Gumenjak 4.2m

OdgovorNapisal/-a MareC » Po Okt 04, 2021 14:32

S temi papirji ki jih imas ga v SLO ne bos mogel registrirat, otrebujes CE certifikat od colna in motorja, overjeno kupopradajno oz darilno pogodbo, ce je notor 2T bos rabil se izpis iz registra v D oz 2T motorja ne bos mogel registrirat v SLO
Uporabniški avatar
PogachnyK
Admiral

OdgovorNapisal/-a PogachnyK » Po Okt 04, 2021 18:35

Registriraj ga pod nemško zastavo..
Hvala na razumevanju
Jasha
Poddesetnik

OdgovorNapisal/-a Jasha » To Okt 05, 2021 12:26

MareC napisal/-a:S temi papirji ki jih imas ga v SLO ne bos mogel registrirat, otrebujes CE certifikat od colna in motorja, overjeno kupopradajno oz darilno pogodbo, ce je notor 2T bos rabil se izpis iz registra v D oz 2T motorja ne bos mogel registrirat v SLO

Pozdravljen,

imam Internationaler bootsschein originalen dokument kjer so navedeni vsi podatki o gumenjaku in motorju. Prav tako darilno pogodbo.
Noter je 2T motor. Se pravi 2T motorja v Sloveniji ni mogoče registrirati?

Kako je z registracijo pod nemško zastavo? Verjetno bi bilo dosti lažje? Se da to urediti in registrirati pod nemško zastavo v Sloveniji?

Hvala
Jasha
Poddesetnik

OdgovorNapisal/-a Jasha » To Okt 05, 2021 12:26

MareC napisal/-a:S temi papirji ki jih imas ga v SLO ne bos mogel registrirat, otrebujes CE certifikat od colna in motorja, overjeno kupopradajno oz darilno pogodbo, ce je notor 2T bos rabil se izpis iz registra v D oz 2T motorja ne bos mogel registrirat v SLO

Pozdravljen,

imam Internationaler bootsschein originalen dokument kjer so navedeni vsi podatki o gumenjaku in motorju. Prav tako darilno pogodbo.

Kako je z registracijo pod nemško zastavo? Verjetno bi bilo dosti lažje? Se da to urediti in registrirati pod nemško zastavo v Sloveniji?

Hvala
Uporabniški avatar
MareC
Admiral
Kraj: Ljubljana... Otok

OdgovorNapisal/-a MareC » Sr Okt 06, 2021 21:34

Jasha napisal/-a:

Pozdravljen,

Hvala

Pomagal ti bo nas clan VAL ti bo zrihtal D regestracijo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost