zodiak
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
zodiak
Zanima me iz česa naj bi bil zodiak cheroke 4,5m. Ali so tube že iz hypalona ali je kak drug material?
Kaj a merlini tudi?
Pri Solemarju sem opazil da kar se tiče spojev tub so odlično zalimane, dodatke, ročke, uno z sidro spredaj, bitve, napisi sem moral pa skoraj vse dolimavai ker so na robovih odstopale.
Letnik 99
Medtem ko Novamarine2 letnik 1994(je še na prodaj) pa ama ništa. Drži se vse tube itak ampak ročke in bitve, napisi držijo kot privijačene na tube še nokta ne moreš zabiti za rob.
Pri Solemarju sem opazil da kar se tiče spojev tub so odlično zalimane, dodatke, ročke, uno z sidro spredaj, bitve, napisi sem moral pa skoraj vse dolimavai ker so na robovih odstopale.
Letnik 99
Medtem ko Novamarine2 letnik 1994(je še na prodaj) pa ama ništa. Drži se vse tube itak ampak ročke in bitve, napisi držijo kot privijačene na tube še nokta ne moreš zabiti za rob.
cibro napisal/-a:Kaj a merlini tudi?
Letnik 99
No no, da ne bom poču od smeha
A ni glih kontra od tega kar si napisal? Kakor vem na tvojem le napisi držijo 100%
Izpit za čoln sedaj imam, kaj pa zdaj... na morje seveda.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti