Nosilec plinskega grilla
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Nosilec plinskega grilla
Jasno je, da mora človek pri navtiki veliko stvari narediti oz si prilagoditi sam. V nobeni od prodajaln ni mogoče kupiti solidnega nosilca za grill. Omenjeni stanejo 50€ + in niso ravno uporabni. Zato si zadevo najprej zamisliš, skiciraš in narediš.

- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Isti žar uporabljam tudi sam. Je kar OK saj lahko pečeš na plin, vok itd. Enostavno je odstraniti mrežico, ki podpira posodo na gorilniku (plinski gorilnik pustim notri) natresem oglja in prižgem plin. Ko se oglje prime ugasnem plin in izštekam in nato naprej pečem samo na oglje. Boljši so seveda briketi. Položim tudi kakšno vejico bora ali storž, da ima žar bolj pristen vonj. Nazadnje sem napekel rib za deset ljudi saj gre na oglje hitreje. Sicer pa se vse vidi na sliki.
LP NT

LP NT

- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Model: MAGMA Več o tem...
Prodaja: skoraj vse navtične trgovine so ga prodajale do nedavnega, povprašaj in objavi tukaj kje se ga da dobiti danes.
Hvala
LP NT
Prodaja: skoraj vse navtične trgovine so ga prodajale do nedavnega, povprašaj in objavi tukaj kje se ga da dobiti danes.
Hvala
LP NT
Da ne odpiram nove teme bom to uporabil.Na zunanji kuhinji bi okoli kvadratastega gorilnika naredil iz pleha okoli nastavek,da zaščiti ogenj od vetra.Mi lahko kdo svetuje kateri materjal se manj segreva?Aluminij,baker,rosfraj...
In s kom bi lahko obvil ali oblekel spodnji rob,ker bo na plastiki,da mi nebo pustilo sledi ob segrevanju?
Hvala za nasvete.
Lp
In s kom bi lahko obvil ali oblekel spodnji rob,ker bo na plastiki,da mi nebo pustilo sledi ob segrevanju?
Hvala za nasvete.
Lp
spyder napisal/-a:Da ne odpiram nove teme bom to uporabil.Na zunanji kuhinji bi okoli kvadratastega gorilnika naredil iz pleha okoli nastavek,da zaščiti ogenj od vetra.Mi lahko kdo svetuje kateri materjal se manj segreva?Aluminij,baker,rosfraj...![]()
Hvala za nasvete.
Lp
baker se sigurno najbolj segreva saj je dober prevodnik, za aluminij in rosfraj boš pa mogu malo wikipedijo pogledat, pač pogledaš katera od teh kovin ima višje tališče in je to to, rosfrei zvare se da lepo spulirat da jih komaj vidiš, za aluminij nevem, pa računaj malo tudi na čiščenje stvari pri izbiri kovine
moje mnenje,
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 0 gostov