Martinovanje 2010
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
Sicer malo pozno, vendar ne zaradi tigra, sem šel še malo na morje.
Rabuni: hvala za trud in organizacijo, ostalim pa za dobro družbo.
Domov grede, pa so imeli policaji akcijo: brezplačno so delili majčke z napisom :N"kol" p"jan ne sedem za volan! Pej je bilo potrebno le pihnit 0,00 kar je žena brez težav izpeljala. Da ne bo kdo mislil, da smo bili vsi pijani: šoferji so bili trezni!
Rabuni: hvala za trud in organizacijo, ostalim pa za dobro družbo.
Domov grede, pa so imeli policaji akcijo: brezplačno so delili majčke z napisom :N"kol" p"jan ne sedem za volan! Pej je bilo potrebno le pihnit 0,00 kar je žena brez težav izpeljala. Da ne bo kdo mislil, da smo bili vsi pijani: šoferji so bili trezni!
mirno morje
.
Banda policajska, meni pa niso dali ne pihat in ne majice.
Spet ste imeli nekateri VIP program.
Protekcija, kaj češ!
LP
.
Domov grede, pa so imeli policaji akcijo: brezplačno so delili majčke z napisom :N"kol" p"jan ne sedem za volan! Pej je bilo potrebno le pihnit 0,00 kar je žena brez težav izpeljala. Da ne bo kdo mislil, da
Banda policajska, meni pa niso dali ne pihat in ne majice.
Spet ste imeli nekateri VIP program.
Protekcija, kaj češ!
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Ko smo šli pa mi domov, niso policaji nikjer majčk delil, tudi ni bilo nikjer nobene kontrole
Je pa res, da se je dan prevesil že v drugo polovico.
Aja, na avtocesti sta naju prehitela dva vesela Gorenjca in nama neumorno mahala. Očitno sta bila na kakšnem Martinovanju.
V Rogaški je bil tak čudovit dan in vroče sonce, da bi kar tam ostal. Na Primorskem pa megla, megla. Se bova morala nekam drugam preselit
Aja, na avtocesti sta naju prehitela dva vesela Gorenjca in nama neumorno mahala. Očitno sta bila na kakšnem Martinovanju.
V Rogaški je bil tak čudovit dan in vroče sonce, da bi kar tam ostal. Na Primorskem pa megla, megla. Se bova morala nekam drugam preselit
Še enih par slik in kratka obnova s srečanja.
http://www.morjeplovec.net/index.php?op ... &Itemid=60
http://www.morjeplovec.net/index.php?op ... &Itemid=60
.
Sem gledal fotke z Martinovanja in menim, da po sedaj videnih ni nihče od množice "šklocarjev" ujel trenutka, ko Rabuni z mečem odpre penino.
Jaz imam ta posnetek, kjer se vidi čep v zraku.
Morda se pa najde še kakšen boljši posnetek te veščine.
LP
.
Sem gledal fotke z Martinovanja in menim, da po sedaj videnih ni nihče od množice "šklocarjev" ujel trenutka, ko Rabuni z mečem odpre penino.
Jaz imam ta posnetek, kjer se vidi čep v zraku.
Morda se pa najde še kakšen boljši posnetek te veščine.
LP
.
pajer 1
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov