Še ena tema o istem res brez veze - prej nisem videl, da ustrezana tema res obstaja. prestavil tja.
Tukaj sem prej dal skupaj info, za katere bi mi bilo všeč, če bi jih našel skupaj. Ko sem jih našel (ko sem počel nekaj drugega), sem jih dal skupaj tako, kot bi mi jih bilo všeč pogledat. Zato sem tudi prestavil, ne odstranil.
Če bi bila tu aktivna opcija briši, bi pa tole tu brisal.
MacGregor 26
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
MacGregor 26
Nazadnje spremenil Marjan Tomki, dne Pe Jan 28, 2011 19:53, skupaj popravljeno 2 krat.
Brez zamere ampak te podatke, teste, komentarje.... lahko vsak najde, če ga zanima, na netu ali kjerkoli pač.
Razpredat na široko o bolj ali manj vsem znanih zadevah na forumih, po mojem, nima smisla. Če imaš kakšno osebno izkušnjo jo napišeš ali pa pripopaš link pa zdravo.
Edo
Razpredat na široko o bolj ali manj vsem znanih zadevah na forumih, po mojem, nima smisla. Če imaš kakšno osebno izkušnjo jo napišeš ali pa pripopaš link pa zdravo.
Edo
Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
Mogoče bi se moral opis začeti, "MacGregor 26 je zanimiv ne tič ne miš."
Kot sem že napisal v enem od mojih postov na to temo, mi je všeč vse kar pluje in pluta ampak, ko si človek nabere določene izkušnje, potem pač vidi preveč kompromisov, ki niso vprid ne jadranju, ne glisiranju. Na koncu pa točke zadeva zgubi še pri vleki na priokolici, ki je zaradi svoje teže in velikosti samo teoretska oz. z nadpovprečno močno vprego.
Kljub vsemu pa je to plovilo, ki bo tistemu, ki se bo spoprijateljil z njim nudilo dovolj morjeplovskih užitkov.
Kot sem že napisal v enem od mojih postov na to temo, mi je všeč vse kar pluje in pluta ampak, ko si človek nabere določene izkušnje, potem pač vidi preveč kompromisov, ki niso vprid ne jadranju, ne glisiranju. Na koncu pa točke zadeva zgubi še pri vleki na priokolici, ki je zaradi svoje teže in velikosti samo teoretska oz. z nadpovprečno močno vprego.
Kljub vsemu pa je to plovilo, ki bo tistemu, ki se bo spoprijateljil z njim nudilo dovolj morjeplovskih užitkov.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta