Ne sekiraj se preveč, da bo kaj manjkalo, v vsakem primeru bi ti. Sam imam en lep kup opreme za 50D, pa itak vendo manjka... Tudi body bi menjal, mi pred očmi hodi 7D, samo realnost je taka, da pač vsega ne moreš imeti in čez leto dni, bo 7D spet "zastarel" in bi hotel imeti 7D mark II ali kakorkoli mu bodo rekli...
Pri kompaktu pomoje RAW nima neke fore. Tudi JPEG se da v ACR čisto lepo dodatno obdelat, če pa imaš čas, pa greš kar v PS, tam je pa nekako v stilu "sky is the limit"... Se pa strinjam, da je RAW prva liga za DSLR. Jaz JPEG še nikoli nisem uporabil...
Kar bi jaz najbolj pogrešal na takem naprednem kompaktu pa je vedno preveč globinske ostrine zaradi zelo majhnega tipala... Sicer jo včasih rabiš, samo pri takšnih bližnjih posnetkih (niso ravno makro), bi bilo fino, če bi je bilo manj. Že crop DSLR-ji so včasih problematični pri tem, če nimaš ravno najhujših objektivov z veliko svetlobno močjo... Najbolj bo pa to motilo pri portretih... Tam mene osrečuje 85 f1.8
Svetujem ti, da portrete fotkaš na večji goriščnici in seveda s polno odprto zaslonko, ki jo objektiv omogoča, da boš s tem vsaj malo zmanjšal globinsko ostrino...